- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ρουμελιώτης κατά ΤτΕ: Καταγγέλλει συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς
Ζητά τα έγγραφα που στοιχειοθετούν τους εις βάρος του χαρακτηρισμούς και ισχυρισμούς
Να του παραδοθούν όλα τα έγγραφα, βάσει των οποίων προσκαλείται σε ακρόαση τη Δευτέρα από την Τράπεζα της Ελλάδος, ζητά ο πρόεδρος της Attica Bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης.
Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του προέδρου της τράπεζας, επεδόθη, με δικαστικό επιμελητή, επιστολή του στην ΤτΕ, με την οποία ζητά να του δοθούν τα έγγραφα που δικαιολογούν τους εις βάρος του κακόβουλους και συκοφαντικούς -σύμφωνα με την πλευρά Ρουμελιώτη- χαρακτηρισμούς, ειδικότερα τους ισχυρισμούς ότι λειτουργεί ως εκτελεστικός πρόεδρος, επίσης ότι έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η παράδοση των εγγράφων είναι αναγκαία, ώστε να μπορέσει να ανατρέψει τους παραπάνω ισχυρισμούς, υποστηρίζει ο Π. Ρουμελιώτης. Σε διαφορετική περίπτωση προτίθεται να καταγγείλει δημοσίως τις παραλείψεις αυτές εκ μέρους της Τραπέζης της Ελλάδος, ενώ επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του, επισημαίνεται από το περιβάλλον του.
Ο πανεπιστημιακός κ. Ρουμελιώτης σημειώνει επίσης ότι η φήμη και η εμπειρία του έχουν κριθεί πολλάκις στο παρελθόν, τόσο στην Ελλάδα όσο όμως και στο εξωτερικό. Υπενθυμίζεται ότι είχε φθάσει ως το αξίωμα του αν. διευθύνοντος συμβούλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Επιπροσθέτως, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμαυρώσει το παρελθόν του με κατασκευασμένες κατηγορίες, διαμηνύουν συνεργάτες του. Οι οποίοι έλεγαν ακόμη ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Π. Ρουμελιώτης πρωτοστάτησε προκειμένου να γίνει έλεγχος στις νέες χρηματοδοτήσεις του Ομίλου Καλογρίτσα, οι οποίες είχαν εγκριθεί από ανώτατα εκτελεστικά στελέχη της Τράπεζας. Επίσης, όταν απαίτησε να επιστραφούν τα κόκκινα δάνεια πολιτικών κομμάτων στην Attica Bank από Fund του εξωτερικού, ενέργεια που επίσης είχαν εγκρίνει τα ίδια εκτελεστικά στελέχη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.