- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μια βοήθεια για τον Ευάγγελο
Αυτό που με ανησυχεί είναι τα όλο και πιο συχνά ρεταρίσματα που παρουσιάζονται στον γραπτό λόγο του
Ο Ευάγγελος (γιατί το πολιτικό και πνευματικό του μέγεθος δεν θα μπορούσε να ανεχτεί ένα ταπεινό Βαγγέλης) ο Αντώναρος μας έχει διασκεδάσει πολλές φορές στο παρελθόν. Είτε ως εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου του Εργατικού, είτε ως βουλευτής, είτε ως αποτυχημένος υποψήφιος, είτε ως Ευτύχης Μπλέτσας.
Αυτές οι ανέμελες εποχές του γουασάμπι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ο Ευάγγελος, ως ανυποχώρητος θεματοφύλακας της πολιτικής κληρονομιάς του Κωνσταντίνου του Ικανού, κάνει ό,τι και κάθε γνήσιος Καραμανλικός: στηρίζει με νύχια και με δόντια τον Αλέκση και την κυβέρνησή του.
Αυτό προφανώς και δεν το βρίσκω περίεργο και καμία σχέση δεν έχει με την έκκληση για βοήθεια για αυτόν τον Νέστωρα (μτφ. ηλικιωμένος συμπολίτης ανεξαρτήτως ικανοτήτων ή διαύγειας) της πολιτικής. Αυτό που με ανησυχεί είναι τα όλο και πιο συχνά ρεταρίσματα που παρουσιάζονται στον γραπτό λόγο του Ευάγγελου.
Στην αρχή ήταν αυτό το τουίτ (το οποίο για να είμαι ειλικρινής το εξέλαβα ως έναν μεγαλοφυή αυτοσαρκασμό)
Μετά ήταν αυτό
Και μετά αυτό
Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει στον Ευάγγελο, αλλά σίγουρα δεν είναι καλό. Μπορεί να μην είναι κάτι τόσο σοβαρό, όπως πολλά μικρά εγκεφαλικά (για κάτι τέτοιο θα απαιτείτο η ύπαρξη εγκεφάλου), αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να αφεθεί χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Αν, λοιπόν, είστε φίλοι ή συγγενείς του Ευάγγελου κάντε κάτι. Μην τον αφήνετε αβοήθητο. Δεν λέω ότι δεν είναι διασκεδαστικός, αλλά (όπως παλιότερα και οι ήρωες της Αννίτας της Πάνια) είναι κρίμα να υποφέρει και να βασανίζεται για τη διασκέδασή μας. Και μπράβο του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις εκδηλώσεις για την 205η επέτειο της Άλωσης – Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς ο ΠτΔ
«Οι χώρες δεν γίνονται λιγότερο δημοκρατικές επειδή οι πολίτες ψηφίζουν την ίδια ηγεσία», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας
Το ρεπορτάζ της WSJ συνδέει τις επαφές της Αμερικανίδας πρέσβειρας με συμφωνίες για αμερικανικό LNG σε χώρες των Βαλκανίων
Δείτε εικόνες από τη συνάντησή τους
«Αυτή είναι η αλαζονεία μιας εξουσίας, που έχει χάσει την επαφή με τις ανάγκες της κοινωνίας» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αυτά που θα μπορούσαν να συμβούν με μια μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Ευκαιρία μεταρρυθμίσεων ή ουτοπία;
H ομιλία της τέως Προέδρου της Δημοκρατίας
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού
«Το non-dom κινδυνεύει να μετατρέψει την Ελλάδα σε φορολογικό καταφύγιο», δηλώνει ο πρώην υπουργός
Το δίλημμα «αυτοδυναμία της ΝΔ ή χάος»
Ο χάρτης των πληρωμών από ΔΥΠΑ και e - ΕΦΚΑ
Ποιο ήταν το αμερικανικό συγκρότημα
Σαν σήμερα δολοφονείται από τα «45άρια» της 17Ν ο πολιτικός που εργάστηκε για την εθνική συμφιλίωση
Γιατί η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ
«Οι σπόροι του μέλλοντος βρίσκονται στη μνήμη του χτες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.