- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έστειλαν σε Παπακώστα, Ζουράρι και Δανέλλη φωτογραφίες με λιωμένα κεφάλια κι απειλές
Συνελήφθη ένας άνδρας στο Παγκράτι
Απειλητικά μηνύματα ώστε να μην στηρίξουν τη συμφωνία των Πρεσπών φέρονται, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, να έχουν λάβει οι βουλευτές Κατερίνα Παπακώστα, Κώστας Ζουράρις και Σπύρος Δανέλλης.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με τις απειλές σε βάρος των τριών προαναφερθέντων βουλευτών ασχολούνται ήδη η εισαγγελία και η αστυνομία. Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως άγνωστοι έστειλαν στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, φακέλους με φωτογραφίες που έδειχναν λιωμένα κεφάλια γυναικών. Τις φωτογραφίες «συνόδευε» η προειδοποίηση πως θα της συμβεί το ίδιο αν επιμείνει και ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η υφυπουργός έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα.
Ο Κώστας Ζουράρις (που έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση) έχει επίσης δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα, με αγνώστους να απειλούν τη ζωή του, αναφέρει η Εφ.Συν. Και ο αντιπρόεδρος της Βουλής έχει καταθέσει στην Ασφάλεια για τις απειλές.
Ο Σπύρος Δανέλλης, ο βουλευτής που φαίνεται πως κρίνει την ψήφο εμπιστοσύνης και έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, έχει επίσης δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα. Σε αυτά, οι άγνωστοι δεν απείλησαν μόνο τον ίδιο αλλά και τις ζωές της γυναίκας και της κόρης του.
Όλα αυτά ενώ το βράδυ της Δευτέρας η αστυνομία συνέλαβε στο Παγκράτι έναν άνδρα που, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές. Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής όπου κρατείται και ανακρίνεται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην προκύπτουν βεβιασμένα συμπεράσματα ή δημόσιες κρίσεις»
«Κανένας καλύτερος από Μητσοτάκη» λέει το 54% των πολιτών
Η επαναλειτουργία του αγωγού Vardax ενισχύει τον ενεργειακό ρόλο της Θεσσαλονίκης στα Βαλκάνια
Από τους 14.000 πριν μερικά χρόνια περνάμε στους 19.000 το 2026, τόνισε ο υπουργός
Η βασική διαφορά είναι το μέγεθος και ο τρόπος κατασκευής
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ερευνητές αναζητούν λύσεις για την παραπληροφόρηση – Νέες προκλήσεις
Η ΝΔ στο 34,1% στην εκτίμηση αποτελέσματος, με υψηλή κυβερνητική στήριξη στην άμυνα και χαμηλή δυναμική για νέα κόμματα
Το πρώτο αναβαθμισμένο αεροσκάφος αναμένεται να παραληφθεί εντός του 2027
Ισχυρά δημόσια οικονομικά και ανάπτυξη, η Ελλάδα κινδυνεύει από ενέργεια και γεωπολιτική αστάθεια
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.