Πολιτικη & Οικονομια

Τελικά ο Δανέλλης απάντησε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Αναμένεται να διαγραφεί από την ΚΟ του Ποταμιού το πρωί της Τρίτης

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353267.jpg
©INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τελικά ο Σπύρος Δανέλλης απάντησε στο τελεσίγραφο του Σταύρου Θεοδωράκη και θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

Να θυμίσουμε ότι το τελεσίγραφο που είχε δώσει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έληγε από το βράδυ (Δευτέρα). 

Σύμφωνα με την ίδιες πληροφορίες ο βουλευτής του Ποταμιού αναμένεται να διαγραφεί από την ΚΟ του Ποταμιού το πρωί της Τρίτης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY