- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Αλαβάνος: Έχουμε πρωθυπουργό με Γερμανίδα μπέιμπι σίτερ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ προσέβαλε την Αριστερά»
«Το Σχέδιο Β κάνει μια προσπάθεια να γίνει συνεννόηση και συμπαράταξη πολλών δυνάμεων ώστε να προβληθεί μια εναλλακτική λύση στις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σήμερα το πρωί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, ενώ τόνισε ότι το μεγαλύτερο ερώτημα που τίθεται σήμερα είναι ποιος βρίσκεται πιο δεξιά, η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Δυστυχώς ένα κόμμα που προέρχεται από την Αριστερά δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, παρά μονόν ότι την προσέβαλε και την καταξίωσε. Βλέπουμε ότι έχει πάρει μέτρα, όπως την παράδοση της διαχείρισης της περιουσίας στους ξένους χειρότερα από την ΝΔ», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αλαβάνος.
Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού «ο Τσίπρας έχει Γερμανίδα Baby Sitter. Η κυρία Μέρκελ έρχεται σε μια φάση παρέμβασης στα πολιτικά θέματα της χώρας. Έρχεται σε μια χώρα που αμφισβητείται η δυνατότητα πλειοψηφίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και που έχει αρχίσει εκλογική περίοδος».
«Ζούμε σε μια εποχή που έχουμε από τις πιο δουλικές κυβέρνησης μετά την ανεξαρτησία της χώρας με την Επανάσταση του 1821. Έχουμε καθαρή επέμβαση ξένου παράγοντα στα εσωτερικά της χώρας μας. Ο ερχομός της Μέρκελ αποβλέπει στο να δώσει μια ώθηση και εμπιστοσύνη στους βουλευτές που καιροσκοπούν» συμπλήρωσε ο κ. Αλαβάνος.
Εκτίμησε δε ότι «το κύριο θέμα είναι η Ελλάδα να αποκτήσει πάλι την υπερηφάνεια της, ο Έλληνας την αυτοπεποίθησή του. Στις επερχόμενες εκλογές θα πρέπει να υπάρξει συσπείρωση δυνάμεων που θα υποστηρίζει ένα πρόγραμμα ανάπτυξης», εκτίμησε ο κ. Αλαβάνος.
«Πιστεύω ότι είναι τόσο εκφυλισμένο αυτό το κοινοβούλιο ώστε δεν αποκλείεται είτε από το Ποτάμι είτε από τους ΑΝΕΛ να υπάρξει πλειοψηφία και στις Πρέσπες και στην ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το αποκλείω, καθώς πιστεύω ότι τα πολιτικά και κοινοβουλευτικά ήθη έχουν ξεπέσει όσο ποτέ», σχολίασε ο κ. Αλαβανός ερωτηθείς για την εκτίμησή του περί πιθανού διαζυγίου του με τον κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις εκδηλώσεις για την 205η επέτειο της Άλωσης – Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς ο ΠτΔ
«Οι χώρες δεν γίνονται λιγότερο δημοκρατικές επειδή οι πολίτες ψηφίζουν την ίδια ηγεσία», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας
Το ρεπορτάζ της WSJ συνδέει τις επαφές της Αμερικανίδας πρέσβειρας με συμφωνίες για αμερικανικό LNG σε χώρες των Βαλκανίων
Δείτε εικόνες από τη συνάντησή τους
«Αυτή είναι η αλαζονεία μιας εξουσίας, που έχει χάσει την επαφή με τις ανάγκες της κοινωνίας» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αυτά που θα μπορούσαν να συμβούν με μια μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Ευκαιρία μεταρρυθμίσεων ή ουτοπία;
H ομιλία της τέως Προέδρου της Δημοκρατίας
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού
«Το non-dom κινδυνεύει να μετατρέψει την Ελλάδα σε φορολογικό καταφύγιο», δηλώνει ο πρώην υπουργός
Το δίλημμα «αυτοδυναμία της ΝΔ ή χάος»
Ο χάρτης των πληρωμών από ΔΥΠΑ και e - ΕΦΚΑ
Ποιο ήταν το αμερικανικό συγκρότημα
Σαν σήμερα δολοφονείται από τα «45άρια» της 17Ν ο πολιτικός που εργάστηκε για την εθνική συμφιλίωση
Γιατί η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ
«Οι σπόροι του μέλλοντος βρίσκονται στη μνήμη του χτες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.