- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Σύζυγος Στουρνάρα: Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο, αυτό κέρδισε από μένα
«Με τη γνωστή μέθοδό του, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει τη νύχτα μέρα! Ο στόχος; Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας»
«Ούτε ένα ευρώ δεν πήρα από το ελληνικό δημόσιο. Το δημόσιο από τη δική μου δουλειά εισέπραξε μόνο από ΦΠΑ 132.450,7 ευρώ» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα Λίνα Νικολοπούλου.
Παράλληλα, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μέσω εκείνης επιχειρεί, παρουσιάζοντας τη νύχτα μέρα, να στοχοποιηθεί ο Γιάννης Στουρνάρας.
Η ανακοίνωση:
Ούτε ένα ευρώ δεν πήρα από το ελληνικό δημόσιο. Το δημόσιο από τη δική μου δουλειά εισέπραξε μόνο από ΦΠΑ 132.450,7€
Με τη γνωστή μέθοδό του, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει τη νύχτα μέρα! Ο στόχος; Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.
Το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ σκανδαλωδώς αγνοεί τα γεγονότα και τους αριθμούς! Πράγματι, η εταιρεία μου MINDWORK ανέλαβε να οργανώσει ένα μεγάλο συνέδριο αξίας 713.271,000 € για το οποίο το Ελληνικό δημόσιο όχι μόνο δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ, αλλά εισέπραξε μόνο από Φ.Π.Α. 132.450,7€.
Η εταιρεία μου συγκέντρωσε 408.323,53€ από χορηγίες και υπηρεσίες. Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιακών Δικτύων, Περιεχομένου και Τεχνολογιών (DG CONNECT) της Ε.Ε. οργανώσαμε ένα εξαιρετικό συνέδριο που άφησε εποχή. Μάλλον διαφήμιση είναι αυτό για μένα! «Γράψατε ιστορία με αυτό το συνέδριο, μια εκδήλωση e-health της Ελληνικής Προεδρίας που θα θυμούνται όλοι για πολύ καιρό…» έγραφε η συγχαρητήριος επιστολή της Γενικής Διεύθυνσης. Ποιος δεν θέλει να κάνει μια απαιτητική και ακριβή εκδήλωση χωρίς να πληρώσει; Αυτά είναι γνωστά στον πρόεδρο της επιτροπής κ Μπαλωμενάκη, που προκειμένου να μην ντροπιαστεί από την αποκάλυψη αυτή, αρνήθηκε να με καλέσει να καταθέσω στην επιτροπή για την υγεία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το «Attiki On» κινείται σε χρόνο ρεκόρ
Η πλαστική έκδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ΜΜΜ της Αθήνας και στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης
Τι έδειξε η έρευνα του think tank
Το μήνυμα της Δόμνας Μιχαηλίδου
InSocial και ΠΑΣΟΚ ανοίγουν τον δημόσιο διάλογο για τις θεσμικές τομές της επόμενης αναθεωρητικής διαδικασίας
Η κατάθεση του υπουργού Υγείας στο δικαστήριο
Το πρόβλημα δεν είναι στην ποιότητα της δημοκρατίας και στους θεσμούς, αλλά στην εφαρμογή των νόμων που έχει θεσπίσει η δημοκρατία και στον διάχυτο λαϊκισμό μιας μεγάλης μερίδας του πολιτικού μας συστήματος
Ξεκινά δυναμικά η υλοποίηση του στεγαστικού προγράμματος
Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις
«Ο εισαγγελέας είπε το αυτονόητο για τα μπλόκα» είπε ο πρώην υπουργός
Κινδυνεύει να κάνει ξανά το ΠΑΣΟΚ κομπάρσο στον χώρο της κεντροαριστεράς
Εφόσον η πολιτεία έχει παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα, θα ήταν παλαβός κάποιος να μην το ασκήσει προκειμένου να διεκδικήσει το οποιοδήποτε αίτημά του
Έχει ενημερωθεί ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Σε ερώτησή τους ζητούν να αρθεί «ο καταχρηστικός αποκλεισμός των δικαιούχων του Μ23»
Στο Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου
Santa Run, συναυλίες, πάρτι και ξεναγήσεις στη στολισμένη πόλη
Πώς σχολιάζει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ την υποψηφιότητα Πιερρακάκη
«Διαφορετικά τα αιτήματα σε κάθε μπλόκο»
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ – Όλα όσα προβλέπει
Όσοι απορρίπτουν τρεις προτάσεις απασχόλησης θα χάνουν το δικαίωμα στο επίδομα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.