Πολιτικη & Οικονομια

Κύκλοι ΝΔ για το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ: Λάσπη-λάσπη κάτι θα μείνει

«Και μόνο το γεγονός ότι η Εξεταστική δεν κατέληξε σε Προανακριτική αυτό σημαίνει ότι δεν βρέθηκαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο ούτε καν ενδείξεις που να στοιχειοθετούν κατηγορίες εναντίον των υπουργών»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Δημοκρατία
Νέα Δημοκρατία © EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Λάσπη-λάσπη κάτι θα μείνει» σημειώνει η Νέα Δημοκρατία για το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για το Ερρίκος Ντυνάν.

«Και μόνο το γεγονός ότι η Εξεταστική δεν κατέληξε σε Προανακριτική αυτό σημαίνει ότι δεν βρέθηκαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο ούτε καν ενδείξεις που να στοιχειοθετούν κατηγορίες εναντίον των υπουργών. Επιστρέφοντας την υπόθεση στη δικαιοσύνη που ούτως ή άλλως τη διερευνά το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα» αναφέρουν και συνεχίζουν:

«Ακολουθούν τη γνωστή μέθοδο των δήθεν εξεταστικών που δεν καταλήγουν πουθενά καθώς δεν βρίσκονται στοιχεία για να υποστηρίζουν τις ευφάνταστες κατηγορίες που φτιάχνουν στο μυαλό τους και στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ που ελέγχουν.

»Το γεγονός ότι μετά το φιάσκο της Novartis επιλέγουν τώρα τη λογική του σίριαλ δηλαδή πάνε στα κόμματα και βγάζουν στην επικαιρότητα πόρισμα για κάθε υπόθεση, σημαίνει ότι θέλουν να κρατήσουν στην επικαιρότητα αυτή τη λάσπη.

»Λάσπη – λάσπη κάτι θα μείνει. Αυτή είναι η στόχευση τους. Αλλά δεν θα μείνει τίποτα. Η λάσπη τους θα επιστρέφει για τα πραγματικά τους σκάνδαλα.

»Υπενθυμίζουμε ότι το Ερρίκος Ντυνάν πωλήθηκε 115 εκατομμύρια, ενώ χρωστούσε 230, πληρώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ τώρα, ενώ πέτυχε αυτή η πώληση είναι να αγοράσει με μηδέν χρέη έναντι 75 εκατομμυρίων τώρα. Δείχνει πόσο εσφαλμένη και καταστροφική είναι η πολιτική τους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ