Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κασιδιάρης υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας

Πήρε το χρίσμα από τον Μιχαλολιάκο on air

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
47913-98803.jpg

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον προσεχή Μάιο θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, όπως όλα δείχνουν.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στον αέρα της διαδικτυακής εκπομπής του κ. Κασιδιάρη, μεταξύ άλλων, διαβεβαίωσε ζωντανά τον βουλευτή ότι θα είναι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.

«Το έχω πει, κατά πάσα πιθανότητα, θα είσαι ο υποψήφιος (της Χρυσής Αυγής) για την Αθήνα. Με πήρε κάποιος τηλέφωνο και μου είπε ότι μια εφημερίδα έγραψε ότι σε έκοψα. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά τα πράγματα...», επισήμανε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Δ.Κ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY