- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κύρτσος: «Εξωπραγματικό» το σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
Ο ευρωβουλευτής είπε ότι οι Βρυξέλλες διερευνούν αυτό κι άλλα σενάρια
«Εξωπραγματικό» χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, το σενάριο σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, το οποίο φέρεται να διερευνούν μαζί με άλλα οι Βρυξέλλες μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.
Όπως είπε ο κ. Κύρτσος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πρόσωπα από την Ευρώπη, με δικαίωμα υπογραφής στα ελληνικά ζητήματα διερευνούν το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, μετά την έξοδο από το μνημόνιο. Τόνισε, ωστόσο, ότι ένα τέτοιο σενάριο δεν έχει σχέση με την ελληνική πολιτική πραγματικότητα και τη δυναμική, ούτε και με τους στόχους της ΝΔ.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, μάλιστα, χαρακτήρισε ένα τέτοιο σενάριο ως «εξωπραγματικό» απαντώντας σε σχετική ανάρτηση που είχε κάνει από τις 11 Αυγούστου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.