- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λάρισα: Αποδοκίμασαν και έδιωξαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από εκδήλωση
Για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ
Ανέβηκε στο βήμα αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει αυτά που ήθελε να πει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο ημερίδα για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, που έγινε χθες σε ξενοδοχείο της Λάρισας.
Οι αποδοκιμασίες που ακούγονταν έντονα από το ακροατήριο για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων σε Βόρεια Μακεδονία, διέκοψαν τον γνωστό για την αγροτοσυνδικαλιστική του δράση Λαρισαίο, που αποχώρησε φανερά ενοχλημένος από το βήμα.
Οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν από τον κ. Παπαδόπουλο να πάρει πίσω την υπογραφή του, αλλά ήταν μάλλον ολίγον τι, αργά…
Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ κατά Αγοραστού
Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αναρωτιέται για την συμπεριφορά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό μετά τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε χθες ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος.
«Πληθαίνουν δυστυχώς και στη Λάρισα τα δημόσια κρούσματα ακραίων πρακτικών και έξαλλων συμπεριφορών, με αφορμή το απαράδεκτο κλίμα πατριδοκαπηλίας μετά την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, για το όνομα του γειτονικού κράτους.
Κοινή συνισταμένη όλων αυτών των πρακτικών φαίνεται να είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, πρωτοκλασάτα στελέχη της οποίας πρωταγωνιστούν σε αυτά!
Μόλις χθες στο πλαίσιο ημερίδας για τη νέα ΚΑΠ, την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια και παρουσία του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος, αναγκάστηκε να διακόψει την παρέμβασή του και να αποχωρήσει μετά από πλήθος λεκτικών προπηλακισμών και αισχρών ύβρεων από μερίδα του ακρωτηρίου.
Τις προηγούμενες μέρες επίσης πρωτοκλασάτα στελέχη της Περιφερειακής αρχής πρωτοστάτησαν στη διοργάνωση συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για το Μακεδονικό υποστηρίζοντας τις ακραίες και ανιστόρητες θέσεις των διοργανωτών του.
Ο δε χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, εικονίζεται σε βίντεο που υπάρχει στο διαδίκτυο εντός λεωφορείου που κινείται προς το χθεσινό συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στη Λαμία, όπου κάποιοι από τους επιβάτες «αναζητούν εταιρεία δολοφόνων που θα εκτελέσει στα 5 μέτρα» όσους υπέγραψαν τη συμφωνία με την Κυβέρνηση Ζάεφ.
Την ίδια στιγμή, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, έχοντας χάσει την παροιμιώδη ψυχραιμία του, επιμένει να επιτίθεται λεκτικά εναντίον του Περιφερειακού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας, πετώντας με τέχνη την μπάλα στη εξέδρα, κάθε φορά που ο Γιώργος Σταμπουλής ασκεί κριτική στα έργα και τις ημέρες της Περιφερειακής Αρχής.
Αναρωτιόμαστε πού αποσκοπεί στην πραγματικότητα ο κύριος Αγοραστός και οι επιτελείς του;
Επιθυμεί μήπως να καταστεί ο κινητήριος μοχλός του ακραίου εμφυλιοπολεμικού κλίματος που πριμοδοτεί με τις πρακτικές της η Αξιωματική αντιπολίτευση, ο κομματικός του φορέας δηλαδή, σε επίπεδο Θεσσαλίας;
Θα απαντήσει κάποια στιγμή στον φυσιολογικό προβληματισμό κάθε υγιούς σκεπτόμενου, δημοκρατικού και προοδευτικού πολίτη ή θα εξακολουθήσει να κρύβεται πίσω από τα στελέχη της Περιφερειακής αρχής;».
Πηγή: onlarissa.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις εκδηλώσεις για την 205η επέτειο της Άλωσης – Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς ο ΠτΔ
«Οι χώρες δεν γίνονται λιγότερο δημοκρατικές επειδή οι πολίτες ψηφίζουν την ίδια ηγεσία», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας
Το ρεπορτάζ της WSJ συνδέει τις επαφές της Αμερικανίδας πρέσβειρας με συμφωνίες για αμερικανικό LNG σε χώρες των Βαλκανίων
Δείτε εικόνες από τη συνάντησή τους
«Αυτή είναι η αλαζονεία μιας εξουσίας, που έχει χάσει την επαφή με τις ανάγκες της κοινωνίας» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αυτά που θα μπορούσαν να συμβούν με μια μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Ευκαιρία μεταρρυθμίσεων ή ουτοπία;
H ομιλία της τέως Προέδρου της Δημοκρατίας
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού
«Το non-dom κινδυνεύει να μετατρέψει την Ελλάδα σε φορολογικό καταφύγιο», δηλώνει ο πρώην υπουργός
Το δίλημμα «αυτοδυναμία της ΝΔ ή χάος»
Ο χάρτης των πληρωμών από ΔΥΠΑ και e - ΕΦΚΑ
Ποιο ήταν το αμερικανικό συγκρότημα
Σαν σήμερα δολοφονείται από τα «45άρια» της 17Ν ο πολιτικός που εργάστηκε για την εθνική συμφιλίωση
Γιατί η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ
«Οι σπόροι του μέλλοντος βρίσκονται στη μνήμη του χτες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.