- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άδωνις Γεωργιάδης: «Γελοιότητες» οι καταγγελίες Πολάκη για την «τρύπα» των 230 εκ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ
«Είδαν ότι η Novartis δεν τραβάει και έβγαλαν τον Πολάκη να λέει»
«Γελοιότητες» αποκαλεί τις καταγγελίες Πολάκη για την «τρύπα» των 230.000.000 ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Facebook.
Λείπουν 230.000.000 € από το ΚΕΕΛΠΝΟ;
«Οι Συριζανέλ τελικά δεν θα παύσουν ποτέ να με εκπλήσσουν! Κάθε φορά που λέω ότι έφθασαν στα ακρότατα όρια της γελοιότητας, αμέσως σχεδόν μετά με διαψεύδουν κάνοντας κάτι ακόμη πιο γελοίο!
Αφού προσπάθησαν να στήσουν όλη αυτή την ιστορία με τη Novartis, συνέστησαν Επιτροπή για τα μάτια του Κόσμου, έκαναν δεκάδες πρωτοσέλιδα, δηλώσεις κλπ τελικά κάπου εδώ και ιδίως μετά την αποχώρηση Όλων των Κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως, συνειδητοποίησαν ότι αυτή η Ιστορία δεν έχει πλέον ακροατήριο. Και Τί έκαναν;
Έβγαλαν στην πιάτσα τον Πολάκη....συγγνώμη θες να κάνεις μία υποτίθεται σοβαρή καταγγελία και την αναθέτεις στον Πολάκη, ο οποίος ρουφώντας το καλαμάκι του φραπέ και μιλώντας στην Επιτροπή σαν σε καφενείο, είπε ότι μόλις προ ολίγων ημερών κατάλαβε ότι λείπουν από το Κεελπνο από την περίοδο 2007-2014 230.000.000€...!!!!!
Σε μια οποιαδήποτε Χώρα ακόμη και στην δική μας, αν υποτεθεί ότι ο Υπουργός θέλει να κάνει στην Βουλή μια τόσο σοβαρή κατηγορία πώς θα το είχε κάνει; Θα διέτασε έλεγχο και θα περίμενε να βγει ένα επίσημο πόρισμα. Μετά θα ερχόταν στην Επιτροπή θα κατέθετε το Πόρισμα, το οποίο θα ήταν στην διάθεση των μελών της Επιτροπής και της Δικαιοσύνης ώστε να διερευνηθεί η βασιμότητα αυτής της κατηγορίας και μετά όσοι εμπλέκονταν θα περνούσαν από εξονυχιστικό έλεγχο. Έγινε τίποτε από όλα αυτά χθες; Όχι!
Ο Πολάκης ήρθε και είπε επί λέξει: «κάνοντας υπολογισμούς από τα έξοδα με τις εισροές βρήκα κλπ» είχε κάποια επίσημη έκθεση, κάτι, ο,τιδήποτε που να αποδεικνύει αυτό που λέει; Απολύτως τιποτε! Στο εύλογο ερώτημα της Αντιπολιτεύσεως αν έχει κάποιο έγγραφο να καταθέσει γί´αυτά που λέει, είπε πάλι επί λέξει: «όχι έχω ένα χαρτί εδώ αλλά είναι οι προσθέσεις μου θα πω στους συνεργάτες μου να σας φτιάξουν ένα σχεδιάγραμμα....»
Στον Λόγο μου αυτά είναι τα στοιχεία που κατατέθηκαν για μια τόσο σοβαρή καταγγελία από τον Υπουργό! Έχουμε την μαρτυρία για τις προσθαφαιρέσεις του, που όμως δεν μας τις κατέθεσε καν!
Όταν το άκουσα έβαλα τα γέλια και σκέφθηκα Τί τραβάνε και οι συνάδελφοι του Σύριζα εκεί, αλλά έκανα λάθος. Ήταν όλοι στο κόλπο από την αρχή!
Μέχρι το βράδυ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος όχι μόνον είχε υιοθετήσει ως σοβαρή αυτήν την γελοιότητα αλλά περίπου υπενόησε στο Bluesky (το κανάλι που έβριζε ο Πολάκης ως δικό μου στην ίδια επιτροπή χθες..) ότι εγώ τα πήρα! Μάλιστα κύριοι στα 2.140.000€ ακριβώς που οι ψευδομάρτυρες κατέθεσαν ότι πήρα από τον Φρουζή, προσθέστε τώρα και τα 230.000.000€ του Κεελπνο. Αν μείνουν μέχρι το τέλος θα πουν ότι στον κήπο μου κρύβω το σύνολο από τα 317.000.000.000€ του δημοσίου χρέους της Χώρας.....είναι γνωστό άλλωστε ότι για όλα φταίω εγώ!!!!!
Σήμερα ξύπνησα και «Αυγή», «Εφημερίδα Συντακτών» και «Κόντρα» τυχαία έχουν πρωτοσέλιδα αφιερώματα σε αυτή την γελοιότητα! Άρα όλα ήταν έτοιμα από πριν!
Και τώρα πείτε μου πως γίνεται να ασχολείται η Χώρα με τις προσθαφαιρέσεις ενός Υπουργού σε ένα χαρτί χωρίς απολύτως τιποτε άλλο; Ε στην Ελλάδα των Συριζανέλ όλα γίνονται....
Επι της ουσίας είμαι απολύτως βέβαιος κρίνοντας από τις εν γένει κατηγορίες του κ. Πολάκη ότι ούτε προσθαφαιρέσεις ξέρει να κάνει ή αν ξέρει τις κάνει σαν την στροφή του Τσίπρα που άλλαξε εντελώς τις θέσεις του κατά ...360 μοίρες...
Ρε Τί τραβάω;
O Άδωνις Γεωργιάδης επισυνάπτει και τρία εξώφυλλα φιλικών προς τον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδων που αναφέρονται στο δήθεν σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ που κατήγγειλε ο Παύλος Πολάκης».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατάσταση ασφάλειας στη Μέση Ανατολή
Στο 2ο Συνέδριο «Ελλάδα 2030», ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας
Αυξημένος ο αριθμός των πολιτών που επιλέγουν να κλείνουν ραντεβού μέσω του νέου συστήματος
Ο ΥΠΕΞ εξέφρασε τη διαρκή στήριξη της Ελλάδας προς το πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τα πρεσβυγενή πατριαρχεία
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποκλείει το σενάριο του «μοναχικού λύκου» στην Κρήτη
Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου
Αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις
Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν φύγετε για διακοπές
Εμφανίζεται ως υπερπατριώτης αλλά στην πραγματικότητα η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες ξεπερνάει κατά πολύ την οποιαδήποτε προσφορά
Μετά τον μίνι Ανασχηματισμό της κυβέρνησης
Από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στο Μεταφορών
Τα νέα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα - Ο Στρ. Σιμόπουλος νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
Για παράβαση καθήκοντος σχετικά με την εκτέλεση της Σύμβασης 717 κατηγορείται ο ελεγκτής
Οι ημερομηνίες που έχουν «κλειδώσει»
Στο 2ο Συνέδριο «Ελλάδα 2030» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Για αντικαταστάσεις και όχι ανασχηματισμό κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Στο τελευταίο αντίο Μητσοτάκης και Καραμανλής
Τι απαντούν πηγές στα σενάρια για παράταση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.