- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοκ! Η NASA σκηνοθέτησε την έκλειψη για να μειώσει την συμμετοχή το συλλαλητήριο;
Μετά τον βόμβο από τα ψυχοτρονικά κύμματα οι εχθροί του Ελληνισμού επιστράτευσαν τα μεγάλα μέσα...
Φαίνεται ότι δεν αρκούσαν τα ηχητικά κύμματα χαμηλής συχνότητας που εκπέμπονται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα προσπαθώντας να επηρεάσουν με υπόκωφα κωδικοποιημένα μηνύματα τον κόσμο ώστε να μην κατέβει στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου. Και έτσι επιστρατεύθηκαν τα μεγάλα μέσα.
Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες, αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τη NASA κατασκεύασαν μια ψεύτικη Πανσέληνο με στόχο να δημιουργήσουν ψυχική δυσφορία στο κοινό ώστε να αγνοήσει το παλλαϊκό προσκλητήριο. Μάλιστα σε αυτό βρήκαν πρόθυμους «σκοπιανοτσολιάδες» τους αστρολόγους που τις τελευταίες μέρες δεν σταμάτησαν να «ενημερώνουν» το κοινό για την επίδραση της πανσελήνου στην ψυχολογία τους.
Και βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η δήθεν έκλειψη της δήθεν «ματωμένης μπλέ σελήνης» έγινε μόλις τέσσερις ημέρες πριν την τιτανοτεράστια συγκέντρωση όπου όλοι οι έλληνες ενωμένοι σε μια γροθιά θα βροντοφωνάξουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και θα πούν «πίσω» στους σφετεριστές της ιστορίας.
Ή μήπως είναι τυχαίο ότι τα χρώμματα της πανσελήνου είναι κόκκινο και μπλέ – δηλαδή τα χρώματα της Αμερικανικής σημαίας;
Και βέβαια το γεγονός ότι δεν υπήρχαν στοιχεία για την σκευωρία, από μόνο του αποδεινκνύει με πόση προσοχή στήθηκε.
Όμως η φωτογραφία-ντοκουμέντο που παρουσιάζουμε σήμερα σε διαγαλαξιακή αποκλειστικότητα αποδεικνύει την αλήθεια και το σκοτεινό σχέδιο της Νέας Τάξης. Η συγκεκριμένη φωτογραφία διέρρευσε από την μυστική περιοχή 52, εκεί δηλαδή όπου βρίσκονται καλά φυλαγμένα τα μυστικά studio της NASA, όπου σκηνοθετήθηκε άλλωστε με απόλυτη μυστικότητα και η δήθεν «κατάκτηση της Σελήνης».
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε στη δευτερολογία στην Κεντρική Επιτροπή για τις εσωκομματικές διαφωνίες και τον Παύλο Πολάκη
«Ο αγώνας συνεχίζεται, δεν τελείωσε»
Ο Σωκράτης Φάμελλος κατά τη δευτερολογία του, απέρριψε όλες τις τροπολογίες που κατατέθηκαν στο συνέδριο
«Τρεις μήνες χωριζόμαστε δίνοντας διαπιστευτήρια ποιος αγαπάει τον Τσίπρα» - Πυρά κατά του Φάμελλου
Τι ζητούν από τον πρόεδρο Σωκράτη Φάμελλο και η θέση τους για το κόμμα Τσίπρα
Τι τελικά ισχύει με την αίτηση
Και όχι αν θα είμαστε δίπλα ή απέναντι στον Τσίπρα
Ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος για να γίνει ο επόμενος αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Συμμαχία με Τσίπρα ή αυτόνομη πορεία;
Αποδέχεστε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ο χρήσιμος ηλίθιος;
Η έμφαση να συνεχίσει να δίνεται σε μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις
«Ανάσα» για χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου
Στερείται λογικής η ταύτιση Τσίπρα-Μητσοτάκη
Η συγγνώμη του Κιέβου στην Αθήνα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.