Πολιτικη & Οικονομια

Πάνος Καμμένος: «Επιτέλους να σταματήσει η σπέκουλα»

Το μήνυμά του στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Καμμένος, Σαουδική Αραβία
EUROKINISSI / Γ.Τ. ΥΠΕΘΑ

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για την εντολή διερεύνησης της υπόθεσης διακρατικής για τη Σαουδική Αραβία. Όλα τα στοιχεία αποστέλλονται στην εισαγγελέα να σταματήσει επιτέλους η σπέκουλα του συγκροτήματος και των υπαλλήλων του».

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, παρήγγειλε στην εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η πώληση αμυντικού υλικού (300.000 βλήματα τύπου 105 mm) από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY