- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δηλώσεις σοκ Βγενόπουλου για Μιχάλη Σαρρή
«Είχε συλληφθεί γυμνός σε μασάζ με 17χρονο Τουρκοκύπριο»
Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με αποδέκτη τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλη Σαρρή και την προσωπική του ζωή. «Ο Σαρρής έχει συλληφθεί γυμνός σε μασάζ με 17χρονο Τουρκοκύπριο… Δεν με ενδιαφέρει η σεξουαλική του πράξη, δεν έχω τίποτα εναντίον των ομοφυλόφιλων» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του κ. Βγενόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Σαρρή και ως τον κύριο υπαίτιο των όσων συνέβησαν στην Κύπρο. Όλα αυτά ήταν απάντηση, προφανώς, στα όσα είχε υποστηρίξει νωρίτερα ο κ. Σαρρής εναντίον του κ. Βγενόπουλου, στον οποίο απέδωσε την ανεξέλεγκτη δανειοδότηση προς προορισμούς ελληνικών συμφερόντων, που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση της Λαϊκής Τράπεζας.
Παράλληλα, ο Mr. Mig υποστήριξε ότι είχε προειδοποιήσει τους Κύπριους πολιτικούς για την ανάγκη αλλαγής του θεσμικού πλαισίου για τις τράπεζες ήδη από το 2008, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Γι’ αυτό, είπε, αναγκάστηκε να αποσύρει τον όμιλο της Marfin από τη Marfin Popular Bank, η οποία στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Λαϊκή Τράπεζα και τέθηκε υπό κρατικό έλεγχο. Υποστήριξε, δε, ότι ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, είπε «ναι» στη συμμετοχή στο ελληνικό PSI και στο κούρεμα των ομολόγων χωρίς να γνωρίζει, με αποτέλεσμα να καταστρέψει τις τράπεζες. Αναφορικά με το δάνειο προς τη Μονή Βατοπεδίου ο κ. Βγενόπουλος σημείωσε ότι ήταν μικρότερο από 175 εκατ. ευρώ που ειπώθηκε, καθώς και ότι στην υπόθεση αυτή δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.