- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τζανακόπουλος για δήλωση Φιλιππάκη: «Στα social media ακούγονται και πολύ χειρότερα»
Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μιλώντας στον ANT1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η πολιτική κριτική, ακόμη και η σφοδρή, δεν οπλίζει χέρια τρομοκρατών… Αυτή η συζήτηση κινήθηκε με πολική σκοπιμότητα από τη ΝΔ».
Αυτό ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στον απόηχο της ανάρτησης του δημοσιογράφου και γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη για το Γιάννη Σουρνάρα, που προκάλεσε αντιδράσεις.
Ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα την πολιτική βία. «Δεν υπάρχει συνεχές μεταξύ πολιτικής σύγκρουσης και τρομοκρατίας» είπε.
«Όποιος νομίζει ότι υπάρχει συνεχές μεταξύ της πολιτικης κριτικής και της τρομοκρατικής βίας, αυτός πρέπει να δώσει λόγο» πρόσθεσε ο ίδιος.
Αναφορικά με τη δήλωση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πως δεν θα μπει «στην περιπτωσιολογία».
Ωστόσο, παρότι τόνισε πως δεν θα υπερασπιστεί τον κ. Φιλιππάκη, ο ίδιος σημείωσε πως «στα social media ακούγονται και πολύ χειρότερα».
Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος έγραφε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να σκάσει μια βόμβα στα πόδια του κ. Τζανακόπουλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Δεν παρακολουθείτε τα social media διότι ακούγονται και πολύ χειρότερα...».
Ακούγονται καθημερινά δεκάδες ή και εκατοντάδες άθλια σχόλια ένθεν κακείθεν» υποστήριξε ο κ. Τζανακόπουλος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.