- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Quiz: τι δουλειά είχε η μπάντα του Στρατού στο ιδιωτικό πάρτυ του Καμμένου;
Ναι, αυτή που συντηρείται απ'την ωραία μας φορολογία
Μετά τη σέλφι που κυκλοφόρησε με τον υπουργό Πολάκη, με τον οποίο ο Πάνος Καμμένος προφανώς έχει πολλά κοινά, και την είδηση ότι στα γενέθλια παραβρέθηκε ο Σταμάτης Γονίδης για να πει δυο τρια τραγουδάκια που κυκλοφόρησε ο Βηματοδότης, άλλη μια ωραία λεπτομέρεια βγήκε στην επιφάνεια, για την ωραία αυτή γιορτή που πραγματοποιήθηκε καθώς η χώρα παραλύει από τα μέτρα που έφερε η επαναστατική κυβέρνηση προς ψήφιση αφού απέτυχε να σκίσει το μνημόνιο δις: στα γενέθλια έπαιξε μουσική η μπάντα του Ελληνικού Στρατού.
Ναι, αυτού που συντηρείται από την ωραία μας φορολογία. Να, αυτή που αυξάνεται με τέτοιους ρυθμούς που σε λίγο δεν θα έχει νόημα να δουλεύεις και θα προτιμάς να μένεις άνεργος.
Όπως δήλωσε ο συμπαθής τραγουδιστής όταν τον πήραν τηλέφωνο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου,τον συνδέει φιλία με τον Καμμένο και δεν πήγε για να τραγουδήσει (για να είμαστε δίκαιοι) αλλά αποδέχτηκε την πρόσκληση για να πάει στα γενέθλια του φίλου του. Αποκάλυψε παράλληλα όμως, μάλλον άθελα του, ότι μιας και ήταν και η μπάντα του Στρατού εκεί είπε και μερικά τραγούδια.
Και γεννάται η απορία: τί δουλειά είχε η μπάντα του Στρατού στα ιδιωτικά γενέθλια του υπουργού με τις στολές;
Α) Έμαθαν ότι θα γίνει το πάρτυ και έστειλαν αντιπροσωπεία να παρακαλέσει τον προϊστάμενο τους να παραβρεθούν με τα όργανα τους.
Β) Τους κάλεσε από ευγένεια ο υπουργός για να γιορτάσουν μαζί και εκείνοι είπαν να πάρουν και τα όργανα τους έτσι για την πλάκα.
Γ) Ο υπουργός θεωρεί ότι ο στρατός είναι το μαγαζάκι του, όπως και το αστραδέλφι του ο Πολάκης θεωρεί ότι μπορεί να καπνίζει στο υπουργείο υγείας σα να είναι στο καθιστικό του σπιτιού του. Οπότε θεώρησε δεδομένο ότι μέσα στις υποχρεώσεις της μπάντας είναι και το να διασκεδάζει τους καλεσμένους στα γενέθλια του.
Εδώ οι δηλώσεις Γονίδη:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.