Πολιτικη & Οικονομια

Ο σκηνοθέτης ροής της Βουλής απαντά γιατί "έχασε" το πλάνο της ντροπής

Γιατί το κανάλι της Βουλής  δεν κατέγραψε το επεισόδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354370-734569.jpg

«Υπάρχει οδηγία να μην δείχνουμε στιγμές έντασης» αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης ροής της Βουλής που «έχασε» το πλάνο με τη χειροδικία Κασιδιάρη στο Νίκο Δένδια σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Αποκαλύπτει ότι υπάρχει ειδική οδηγία, όχι μόνο να μην εστιάζουν οι κάμερες σε στιγμές μεγάλης έντασης αλλά να αλλάζουν εντελώς το πλάνο. Η επόμενη δε αποκάλυψή του, αν δεχθούμε φυσικά τους ισχυρισμούς του, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα. 

Ο σκηνοθέτης υποστηρίζει ότι η επίμαχη σκηνή με τη χειροδικία του Κασιδιάρη προς τον Νίκο Δένδια δεν έχει καν καταγραφεί αφού όπως λέει, το κανάλι της Βουλής βιντεοσκοπεί την εικόνα που μεταδίδεται ζωντανά την δεδομένη χρονική στιγμή. 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραπληροφόρηση, fake news και γεωπολιτική: ποιος ελέγχει την πραγματικότητα;
Παραπληροφόρηση, fake news και γεωπολιτική: Ποιος ελέγχει την πραγματικότητα;

ικανότητα ενός κράτους ή μιας πολιτικής δύναμης να διαμορφώνει το αφήγημα γύρω από μια σύγκρουση μπορεί να αποδειχθεί εξίσου σημαντική με την ίδια τη στρατιωτική ισχύ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY