- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου
Για το καλοκαίρι, το Μνημόνιο προβλέπει τετραπλασιασμό του ενεργού αριθμού των κουνουπιών
Τεράστια έλλειψη σε πριονίδι, μελαμίνες, κουφώματα, παλιά έπιπλα, πατσαβούρες, παλιές κάλτσες και σώβρακα παρατηρείται στην αγορά, καθώς τα νοικοκυριά τα καίνε στα τζάκι και τις ξυλόσομπες για να αντιμετωπίσουν την αύξηση στο πετρέλαιο. Οι αρμόδιοι καθησυχάζουν την κοινή γνώμη για το νέφος μπίχλας που καλύπτει την πόλη, σημειώνοντας ότι οι ρύποι διατηρούνται σταθερά μόλις έντεκα φορές πάνω από το όριο συναγερμού και εννιάμισι φορές πάνω από το όριο ανεξέλεγκτου πανικού.
Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση μείωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς το Μνημόνιο που έχει υπογράψει η χώρα με τους εταίρους της τον δεσμεύει να μας πηδάει με κάθε δυνατό τρόπο, ασχέτως δημοσιονομικού αποτελέσματος. Πάντως δεσμεύτηκε ότι μέσα στο 2013 η κατάσταση θα εξομαλυνθεί με την εξίσωση της φορολογίας της σαβούρας θέρμανσης με τη σαβούρα κίνησης.
Ωστόσο, το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν την καύση πινακίδων κυκλοφορίας, ταπετσαρίας αυτοκινήτων, τζίβας από καθίσματα, σαμπγούφερ, υγρών μπαταρίας και καλωδίων, και συνιστά οικολογικότερους τρόπους διαχείρισης των αυτοκινήτων που αποσύρονται λόγω αδυναμίας καταβολής των τελών κυκλοφορίας.
Για το καλοκαίρι, το Μνημόνιο προβλέπει τετραπλασιασμό του ενεργού αριθμού των κουνουπιών, επικάλυψη όλων των παραλιών με πίσσα και εμπλουτισμό των θαλάσσιων υδάτων με ναυτιλιακό πετρέλαιο, το οποίο ως γνωστόν παραμένει αφορολόγητο. Ενδεχομένως, δε, και κρύο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα 59 χρόνια από το πραξικόπημα
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Πότε μπαίνουν σε ιδιωτικό τομέα και Δημόσιο
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Αναλυτικός πίνακας με τα μόρια ανά κατηγορία
Η σκανδαλολογία είναι βούτυρο στο ψωμί ενός άφρονος κλάσματος του πολιτικού μας συστήματος που είναι φτιαγμένο για να την εκμεταλλεύεται.
Προσυνέδριο ΝΔ στο Ηράκλειο - Έμφαση σε 12μηνο τουρισμό, τεχνολογία και βιώσιμη ανάπτυξη νησιών
Στο επίκεντρο άμυνα, οικονομία και πολιτισμός, με νέα ώθηση στη στρατηγική συνεργασία
«Με έχουν ελέγξει οι πάντες, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Ομόφωνη εισήγηση του Γενικού Συμβουλίου, στο Υπουργικό Συμβούλιο η τελική απόφαση
Πώς αποκαλύπτεται η ευαλωτότητα της ελληνικής οικονομίας που εξαρτάται υπέρμετρα από τον τουρισμό
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με αντιπαράθεση για την εξέταση εμπλεκόμενων προσώπων
Όταν υπερασπίζεσαι το ψέμα σου ως «ασήμαντο»
Πότε η ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Πότε θα δοθεί η πρώτη ενισχυμένη πληρωμή
«Όταν είσαι πολύ εκνευρισμένος το κινητό πρέπει να φεύγει από το χέρι σου»
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.