- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλογρίτσας: Αποχωρώ από τις τηλεοπτικές άδειες – Με κανιβάλισαν οι διαπλεκόμενοι
Ανακοίνωση του πρώην υπερθεματιστή
Την αποχώρησή του από την κούρσα της διεκδίκησης μίας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, καταγγέλλοντας διαπλοκή, συμφέροντα και κανιβαλισμό
Η ανακοίνωση του υιού Καλογρίτσα έχει ως εξής:
Μετά από 44 χρόνια κοινής ζωής με τον πατέρα μου Χρήστο Καλογρίτσα, ανακάλυψα πως η διαπλοκή βρίσκεται μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Επί ένα περίπου μήνα, κανιβαλίστηκα μαζί με την οικογένειά μου, έμαθα πως είμαι ανήθικος, πως χρωστάω στο Δημόσιο, πως φοροδιαφεύγω και αν δεν είχα την τύχη να έχω γεννηθεί μετά το 1962, ίσως να μου χρέωναν και τη δολοφονία του Κέννεντυ.
Από όλα τα εγκλήματα που μου αποδόθηκαν, το μοναδικό πραγματικό έγκλημά μου ήταν πως αποφάσισα ως νέος επιχειρηματίας να διεκδικήσω τηλεοπτική άδεια. Δηλαδή να μπω σφήνα, μέσα σε ένα κλειστό κύκλο συμφερόντων, που θέλουν να εξουσιάζουν όχι μόνο τα κανάλια αλλά και τη χώρα.
Έτσι, προκειμένου να εξοντωθώ ανακάλυψαν στο πρόσωπό μου όσα έχουν διαπράξει οι ίδιοι. Η φοροδιαφυγή για την οποία ελέγχεται ο κύριος Αλαφούζος ύψους 21 εκατομμυρίων ευρώ και η φοροδιαφυγή για την οποία κατηγορείται ο κύριος Κοντομηνάς, ύψους 41 εκατομμυρίων, αποδόθηκαν σε μένα που δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ και δεν έχω καμία καταδίκη.
Όπως έκαναν σε όλη τους την πορεία αντέστρεψαν την πραγματικότητα. Η διαπλοκή ανακάλυψε διαπλοκή σε μένα που ούτε εργολάβος είμαι, ούτε δημόσια έργα παίρνω. Αυτοί που έπαιρναν θαλασσοδάνεια με (κατ’ ομολογία τους) «αέρα» και έφτιαξαν ζημιογόνες επιχειρήσεις, οι οποίες αφήνουν εργαζόμενους στο δρόμο, απέδωσαν σε εμένα - έναν άγνωστο αλλά σίγουρα όχι διαπλεκόμενο που ταλάνισε τη δημόσια ζωή επί χρόνια - όλα τα κακά. Αμφισβήτησαν ακόμη και την περιουσία μου, που οι δικές τους Τράπεζες είχαν αποτιμήσει. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι με την ανθρωποφαγία τους επιχείρησαν να κομματιάσουν την τιμή μας και την αξιοπρέπειά μας.
Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού στην πραγματικότητα όλη αυτή η συμπεριφορά στόχευε και δυστυχώς πέτυχε, να με αποκόψει από τις πηγές και τις διαδικασίες χρηματοδότησής μου. Οι τράπεζες προενοχοποιημένες από τα ψευδή δημοσιεύματα, αρνήθηκαν να λειτουργήσουν νόμιμα απέναντί μου. Διαρροές ακόμη και από την Τράπεζα της Ελλάδος άφηναν να εννοηθεί πως είμαι ελεγχόμενος για δάνεια, που ουδέποτε έλαβα. Διαμόρφωσαν, όπως ήθελαν, τις εντυπώσεις και τελικώς παραπλάνησαν την κοινή γνώμη. Τέτοια κανάλια θέλουν και γι’ αυτό τα θέλουν.
Αν και γι’ αυτό το τελευταίο το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, για τα υπόλοιπα το λόγο θα έχει η ζωή και οι πολίτες αυτής της χώρας, που γνωρίζουν πλέον τι συμβαίνει.
Αποχωρώ, λοιπόν, για τους λόγους τους οποίους όλοι πλέον αντιλαμβάνονται. Θα προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, παρότι χάνω 3 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν στην εγγυητική επιστολή, την οποία έχω καταθέσει.
Η παρεμπόδισή μου αυτή είναι πρόσκαιρη. Θα είμαι εδώ και στα Μέσα Ενημέρωσης και φυσικά όλοι θα κριθούμε στη ζωή. Αν και νομίζω πως πολλοί απ’ αυτούς θα κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξόδιος ακολουθία αναμένεται να τελεστεί στις 12 το μεσημέρι
«Είναι κόμμα μελών και αξιών» είπε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Συγχαρητήρια του ΠτΔ σε όσους συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Βαρέζε της Ιταλίας
Σκληρή απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας προς το ΠΑΣΟΚ για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Η συμβουλή στους νέους πολιτικούς
«Όπου και να σταθούμε αυτές τις ημέρες η Ελλάδα μάς πληγώνει», αναφέρει σε ανάρτησή του
Για Κυκλάδες, Κρήτη και Σαρωνικό
Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν μπείτε στο vouchers.gov.gr
Η στήριξη στις επιχείρησης που επλήγησαν
Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους
Ο σεβασμός των δικαιωμάτων της κάθε μειοψηφίας δεν είναι woke ατζέντα, αλλά συστατικό στοιχείο του δημοκρατικού πολιτεύματος
Το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 93 ετών
«Μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της Παράταξης και του δημόσιου βίου», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ
Ανάρτηση με το βιβλίο «Ζητείται Ελπίς» του Αντώνη Σαμαράκη η απάντηση Αυγερινού
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε στην οικογένειά του Γιάννη Βαρβιτσιώτη τα πιο ειλικρινή του συλλυπητήρια
«Το τραγικό συμβάν υπογραμμίζει την επικινδυνότητα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος»
Συλλυπητήρια του πρωθυπουργού στις οικογένειες των δύο θυμάτων
Η Μαρία Καρυστιανού καταγγέλλει τον Θανάση Αυγερινό για «διχαστικές δηλώσεις και συμπεριφορές»
«Η πατρίδα μας ζει δύσκολες στιγμές», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.