- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απόφαση βόμβα- οι φοροτεχνικοί δεν θα υποβάλλουν δηλώσεις φορολογουμένων στο TAXIS
Αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό
Σε φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση των επιστημονικών φορέων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με δεδομένο ότι η τέταρτη κατά σειρά συνάντηση με το Υπουργείο Εργασίας απέβη άκαρπη. Το υπουργείο για μια ακόμη φορά δεν είχε συγκεκριμένα στοιχεία να τους παρουσιάσει, ενώ μιλούν για εμπαιγμό σχετικά με τη χθεσινή φράση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου, στη Βουλή ότι η επιβάρυνση δεν θα ξεπερνά το 25%.
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, μάλιστα είπε ότι κατά την προχθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό του υπέβαλαν στοιχεία που δείχνουν ότι η επιβάρυνση ξεπερνά το 80%.
Παρόμοια στοιχεία υπέβαλε και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Βασίλης Αλεξανδρής.
Οι επιστήμονες αποφάσισαν σύσσωμοι κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και μαζική συμμετοχή στη Γενική Απεργία στις 4 Φεβρουαρίου.
Απόφαση βόμβα όμως είναι αυτή των φοροτεχνικών οι οποίοι αποφάσισαν να μην υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις πολιτών όταν ανοίξει το TAXIS. Με δεδομένο μάλιστα ότι το 80% των δηλώσεων υποβάλλονται από φοροτεχνικούς αυτό θα σημαίνει μείωση στην είσπραξη των εσόδων για το κράτος.
Ιδιαίτερα ενοχλημένοι δήλωσαν οι επιστήμονες για τις απαξιωτικές αναφορές του Αλέξη Τσίπρα κατά τον εορτασμό του «1ος χρόνος ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και του Γιώργου Κατρούγκαλου, μία μερα μετά, για γραβάτες και φοροφυγάδες.
Όπως ειπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου κατά τη συνάντηση, «δεν μπορεί τη μια μέρα να μας καλεί σε διάλογο και το προηγούμενο βράδυ να μας αποκαλεί φοροφυγάδες και να στοχοποιεί τους επιστήμονες».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.