- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χάρης Θεοχάρης
Η επιλογή θα χαράξει την πορεία της χώρας για τα επόμενα 30 τουλάχιστον χρόνια
Ο ψηφοφόρος θα πρέπει με ηρεμία και σύνεση να προσέλθει στις κάλπες. Πιστεύουμε πως τα στοιχεία που πρέπει να τον οδηγήσουν στην επιλογή του πρέπει να είναι τα εξής: Η πηγή της κρίσης είναι το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης το οποίο χάρην ειδικών και μεγάλων συμφερόντων δεν αντιμετώπισε ποτέ τα προβλήματα του ελληνικού λαού και του απλού πολίτη. Η αντιμετώπιση της κρίσης από την Ευρώπη έγινε με πολλές ιδεοληψίες και στα πλαίσια μιας λανθασμένης αντίληψης για το είδος της ευρωπαϊκής ενοποίησης που θέλουν οι λαοί μας.
Παρόλα τα προβλήματα που περιγράφουμε, η λύση για την έξοδο από την κρίση είναι μόνο μέσα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής οικογένειας, μιας ευρωπαϊκής οικογένειας με διαφορετικές προτεραιότητες. Το ΝΑΙ μάς δίνει τη δυνατότητα να ξανακάτσουμε στο τραπέζι με τους εταίρους μας και να βρούμε λύσεις προς όφελος του ελληνικού λαού. Το ΟΧΙ οδηγεί στη ρήξη, την καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου, ακόμα και αυτού του επιπέδου που μετά από 5 χρόνια λιτότητας έχει κατακρεουργηθεί. Μια καταβαράθρωση που θα πλήξει πρώτους τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους νέους, τους αδύναμους. Η επιλογή θα χαράξει την πορεία της χώρας για τα επόμενα 30 τουλάχιστον χρόνια. Αυτό που διακυβεύεται είναι το μέλλον των παιδιών μας. Πρέπει όλοι με προσοχή και μετά λόγου γνώσεως να κάνουμε την επιλογή μας.
*Ο Χάρης Θεοχάρης είναι Βουλευτής με το Ποτάμι στην Β’ Αθηνών και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προειδοποίηση για εθνικό ευτελισμό και αιχμές κατά της κυβέρνησης για έλλειψη διορατικότητας
Που βασίζει την εκτίμηση του ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Η τοποθέτηση κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης στη Βουλή
Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή πιέζει το LNG – Αντιστάθμισμα από ΑΠΕ και υδροηλεκτρικά
Η καινοτομία και το ΕΛΚΑΚ οδηγούν σε εγχώρια παραγωγή και εξαγωγική δυναμική
Παράταση από το υπουργείο προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες τεχνικές προσαρμογές
Η νέα δομή απευθύνεται σε εφήβους και νέους άνω των 15 ετών που μεγαλώνουν σε μονάδες παιδικής προστασίας
Περιοδεία του Προέδρου της Βουλής στην Αίγυπτο
Στενή συνεργασία με τον καλλιτεχνικό κόσμο
Το νέο Κέντρο φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ζωντανό πυρήνα μάθησης, δημιουργίας και καινοτομίας
Ένοχος ομόφωνα από το ΜΟΔ ο ανεξάρτητος βουλευτής - Αναγνωρίστηκε μόνο ένα ελαφρυντικό
Η απολογία του Φλώρου και οι ισχυρισμοί του Γραμμένου
Εισαγγελική παρέμβαση μπλοκάρει την αρχειοθέτηση, στο μικροσκόπιο το πόθεν έσχες του Παναγόπουλου
« Με δεδομένη αυτή την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ θεωρούμε ότι είναι μονόδρομος η αυτοδυναμία»
Ο υπουργός Ανάπτυξης προειδοποιεί για κινδύνους στον πληθωρισμό λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Χάρης Δούκας: «Σημαντικό βήμα μετά από 16 χρόνια» - Ξεκινά η εκπαίδευση για την εμπέδωση της ευταξίας στις γειτονιές
Μετά το συνέδριο, εκείνο που έχει σημασία είναι η πολιτική αναμέτρηση με την κοινωνία και τους πολίτες που περιμένουν από την αξιωματική αντιπολίτευση μια καθαρή πρόταση διακυβέρνησης της χώρας
Ο κόσμος προχωράει αλλά το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στο παρελθόν. Και το πρόβλημα όποιου επιστρέφει στο παρελθόν είναι ότι όλοι καταλαβαίνουμε πως δεν έχει μέλλον.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.