- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγωδία στην Κάσο: Αυτοκίνητο τουριστών έπεσε στη θάλασσα – Νεκρή μια γυναίκα
Λίγα μόλις λεπτά μετά την αποβίβαση των δύο επιβατών από το πλοίο
Τραγωδία στην Κάσο: Αυτοκίνητο τουριστών έπεσε στη θάλασσα – Νεκρή μια γυναίκα
Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο λιμάνι της Κάσου, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Ελλήνων τουριστών βρέθηκε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη ζωή της.
Το συμβάν καταγράφηκε περίπου στις 20:15, λίγα μόλις λεπτά μετά την αποβίβαση των δύο επιβατών από το πλοίο της γραμμής, με το οποίο είχαν φτάσει στο νησί προκειμένου να περάσουν εκεί τις διακοπές τους.
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα βγήκε από την πορεία του και κατέληξε στο νερό δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές και διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές. Το ζευγάρι βρισκόταν ακόμη στην περιοχή του λιμανιού, όταν κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες το αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση.
Αμέσως μετά την πτώση του οχήματος στο νερό επικράτησε έντονη αναστάτωση στο λιμάνι. Στελέχη του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν στο σημείο, ενώ κάτοικοι της Κάσου, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης, συμμετείχαν στην προσπάθεια διάσωσης. Χωρίς να χαθεί χρόνος, άνθρωποι βούτηξαν στη θάλασσα προκειμένου να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβαίνοντες.
Οι συνθήκες της επιχείρησης ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για την τύχη του ζευγαριού. Οι διασώστες κατάφεραν τελικά να βγάλουν από το όχημα τον οδηγό, ο οποίος ανασύρθηκε ζωντανός. Η προσπάθεια συνεχίστηκε για τον εντοπισμό και της συζύγου του, με τις Αρχές και τους κατοίκους να επιχειρούν να ολοκληρώσουν τον απεγκλωβισμό και των δύο επιβαινόντων.
Δυστυχώς, η επιχείρηση διάσωσης δεν είχε την ίδια κατάληξη για τη γυναίκα. Η σύζυγος του οδηγού ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας της Κάσου, προκειμένου να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάστασή της δεν κατέστη δυνατό να ανατραπεί και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Πηγή: ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγα μόλις λεπτά μετά την αποβίβαση των δύο επιβατών από το πλοίο
Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.
Τα οστά της 90χρονης βρέθηκαν τυλιγμένα σε νάιλον και κρυμμένα πίσω από οικοδομικά υλικά
Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για την Κωνσταντινούπολη
Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά φέρεται να γνώριζαν από το 2020 για την ύπαρξη του νεκρού βρέφους
Τεράστια μάχη στη ΜΕΘ δίνει η 24χρονη
Αστυνομικοί πυροβόλησαν τον δράστη για να τον ακινητοποιήσουν
«Προσοχή μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου», δηλώνει η Ματίνα Παγώνη
Εντοπίστηκαν τυλιγμένα σε νάιλον στο υπόγειο τα οστά της 90χρονης
Τεράστια άνοδος στην εμφάνιση τέτοιων περιστατικών τα τελευταία χρόνια
Πήραν προσθεσμία για να απολογηθούν
Οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει τη σορό
Τα παιδιά γνώριζαν ότι το νεκρό βρέφος βρίσκεται στην κατάψυξη
Η καταγγελία από την εγγονή και οι έρευνες στην αυλή του σπιτιού
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η ανάρτηση του πατέρα που έχασε τις κόρες του αλλά και την ανιψιά του στο δυστύχημα
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του νεκρού βρέφους
Οι τρεις ύποπτοι και τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.