- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πάτρα: Παραδόθηκαν τρεις από τους κατηγορούμενους για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου
Τι υποστηρίζουν
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πάτρας
Αρνούνται κάθε σχέση με τη δολοφονία του 30χρονου οι τρεις άνδρες που αργά το βράδυ της Δευτέρας (5.1), παραδόθηκαν στους αστυνομικούς καθώς αναζητούνταν ως ύποπτοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του νεαρού άνδρα στην Πάτρα. Πρόκειται για τον «πορτιέρη» του νυχτερινού κέντρου όπου σημειώθηκε η δολοφονία του 30χρονου Κώστα, αλλά και δύο αδέλφια, γνωστά στις αρχές για διάφορες σοβαρές ποινικές υποθέσεις.
Οι τρεις τους, μαζί με πέντε ακόμη άτομα που αναζητούνται, κατηγορούνται πως συμμετείχαν στη επίθεση σε βάρος του 30χρονου, που κατέληξε σε δολοφονία. Σύμφωνα με το οπτικό υλικό που έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί, η παρέα του 30χρονου διαπληκτίστηκε με μια ομάδα περίπου 9 ατόμων μέσα στο μπαρ της Πάτρας και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο 30χρονος Κώστας ξεψύχησε από τα χτυπήματα με μπουνιές, αλλά και τα πλήγματα που δέχθηκε με ένα σκαμπό.
Πάτρα: Τι υποστηρίζουν οι τρεις νεαροί που παραδόθηκαν στις αρχές
Οι τρεις νεαροί που παραδόθηκαν λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αρνούνται τα πάντα. Αρνούνται πως αυτοί σκότωσαν τον 30χρονο και μάλιστα, επέμειναν στις καταθέσεις τους πως το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος, αποδεικνύει πως οι ίδιοι δεν ήταν αυτοί που τον δολοφόνησαν. Ο ένας μάλιστα από αυτούς, φέρει τραύματα από μαχαίρι. Τρία επιφανειακά τραύματα, τα οποία όπως υποστήριξε, του προκάλεσε ένας από την παρέα του 30χρονου.
Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και σήμερα, τις επόμενες ώρες, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πάτρας. Στα δικαστήρια της πόλης, θα ληφθούν έκτακτα μέτρα ασφαλείας καθώς θεωρείται πιθανό να υπάρξει νέα συγκέντρωση συγγενών και φίλων του 30χρονου, όπως συνέβη και χθες, Δευτέρα. Δεκάδες άτομα, μεταξύ των οποίω η μητέρα και η τελευταία σύζυγος του 30χρονου με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά, απέκλεισαν τον δρόμο μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, τη στιγμή που έφτασαν στον Εισαγγελέα οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου στο οποίο σημειώθηκε το φονικό. Οι δύο ιδιοκτήτες, κατηγορούνται πως απέκρυψαν από τις αρχές το βίντεο από την συμπλοκή, υποστηρίζοντας πως το καταγραφικό μηχάνημα βρίσκεται στα γραφεία της εταιρίας σεκιούριτι που έχει αναλάβει την προστασία της επιχείρησης. Όμως, ο υπεύθυνος της εταιρίας κατέθεσε πως το καταγραφικό είχε επιστραφεί στο νυχτερινό κέντρο πριν από περίπου έναν μήνα, με αποτέλεσμα οι δύο ιδιοκτήτες να συλληφθούν επειδή προσπάθησαν να αποτρέψουν τον εντοπισμό των ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή.
Η κηδεία του 30χρονου Κώστα, πιθανόν να πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί και τυπικά σήμερα το μεσημέρι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.