- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάτρα: Εννέα άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση του θανάτου του 31χρονου από ξυλοδαρμό
Αναμένονται τα εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή
Πάτρα: Εννέα άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση του θανάτου του 31χρονου από ξυλοδαρμό
Εννέα άτομα εμπλέκονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην υπόθεση του θανάτου ενός 31χρονου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Πάτρας, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από ξυλοδαρμό.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας Πατρών, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί τα στοιχεία οκτώ ατόμων, ενώ είναι ζήτημα χρόνου η ταυτοποίηση των στοιχειών και του ένατου ατόμου.
Παράλληλα, εκτιμάται ότι μέχρι αύριο θα έχουν εκδοθεί τα εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή και οι κατηγορίες που θα τους αποδίδονται θα είναι ανθρωποκτονία και συμπλοκή.
Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί τη Ασφάλειας Πατρών ταυτοποίησαν τα οκτώ άτομα βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσαν και αξιοποίησαν, τόσο από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο κέντρο διασκέδασης, όσο και από τις καταθέσεις που έλαβαν. 'Αλλωστε, από το βράδυ της Κυριακής η Ασφάλεια Πατρών είχε στην κατοχή της το καταγραφικό των καμερών ασφαλείας, το οποίο παρέδωσε ο ένας εκ των ιδιοκτητών του κέντρου διασκέδασης.
Στο μεταξύ, οι δύο ιδιοκτήτες του κέντρου διασκέδασης οδηγηθήκαν αργά σήμερα το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ψευδούς κατάθεσης, της υπόθαλψης εγκληματία και της παρεμπόδισης της Δικαιοσύνης.
Έπειτα από την ακροαματική διαδικασία ο ένας εκ των ιδιοκτητών κρίθηκε αθώος, ενώ στον δεύτερο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών και εννέα μηνών. Όμως, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση κατά της απόφασης, η οποία είχε αναστέλλουσα δύναμη και αφέθηκε ελεύθερος.
Από την πλευρά της η Αστυνομία είχε λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας, καθώς είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες συγγενείς και φίλοι του 31χρονου θύματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επτά σχεδόν μήνες μετά τη φονική έκρηξη
Τι κατήγγειλε Γερμανίδα που φέρεται να κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι του
Η ανακοίνωση του Οργανισμού
«Δεν μπορώ να το χωρέσω στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να το δεχτώ»
«Καλό ταξίδι κοπέλες μου»
Τι κατέθεσε η ίδια στο δικαστήριο
«Ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε»
Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο μηχανών
Ο ιατροδικαστής θα φωτίσει τα αίτια θανάτου
«Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» είπε ο 43χρονος
Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη
Σοκαριστικά τα ευρήματα του ιατροδικαστή
«Μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας», φέρεται να δήλωσε στον εισαγγελέα
Η κατηγορούμενη χρησιμοποιούσε ψεύτικα στοιχεία - Η δράση της σε Εκάλη και Αγία Παρασκευή
Ο οικογενειακός κύκλος που συνέδεε την 42χρονη διασώστρια με τον κατηγορούμενο
Εξετάζεται η πιθανότητα το βρέφος να ανήκει στη δεκαπεντάχρονη κόρη, όταν εκείνη ήταν περίπου 13 ετών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.