- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άρης Μουγκοπέτρος: Γιατί τον μήνυσε η γυναίκα του - «Έλεγε πράγματα που την τρόμαξαν»
Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της
Άρης Μουγκοπέτρος: Γιατί τον μήνυσε η γυναίκα του
Στον φόβο που ένιωσε η εν διαστάσει εδώ και λίγες ημέρες σύζυγος του μουσικού Άρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει ο δικηγόρος της, Κώστας Παπαναστασίου την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή, η οποία βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρχε κάποια πρόθεση να οδηγηθεί στα δικαστήρια μαζί του.
Mιλώντας σήμερα (26.12) στο ΕΡΤnews αναφέρθηκε, αρχικά, στις αιχμές περί αλλαγής «στρατοπέδου» καθώς ήταν ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη Μουγκοπέτρου στην υπόθεση του ακρωτηριασμού του από κροτίδα, διευκρινίζοντας ότι έχει συγγενική σχέση με τη σύζυγο του μουσικού. «Δεν είμαι αυτόκλητος σωτήρας ούτε αλλάζω πλευρές κατά το δοκούν» πρόσθεσε εξηγώντας ότι είναι δικηγόρος των οικογενειακών επιχειρήσεων της ίδιας και του αδελφού της.
Όσον αφορά τι χωρίζει τις δύο πλευρές που θα οδηγηθούν στα δικαστήρια με αλληλοκατηγορίες ανέφερε: «Το μόνο που έχει να χωρίσει αυτή η οικογένεια είναι την επιμέλεια και την επικοινωνία των τέκνων και τίποτα άλλο», αποκαλύπτοντας ότι ο χωρισμός για το ζευγάρι που έχει δύο παιδιά επήλθε στις 15 Δεκεμβρίου.
Ο κ. Παπαναστασίου ξεκαθάρισε ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση εδώ και περίπου δέκα ημέρες, διατηρώντας καθημερινή επαφή με τα παιδιά του. Όπως είπε ο συνήγορός της, η μητέρα επέλεξε να μη διαταραχθεί η καθημερινότητα των παιδιών, επιτρέποντας στον πατέρα να τα επισκέπτεται κατόπιν συνεννόησης στο σπίτι.
Άρης Μουγκοπέτρος: "Την κρίση για την ποινική δίωξη θα την έχει ο εισαγγελέας"
Αναφερόμενος μάλιστα, στο περιστατικό που οδήγησε στην καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, περιέγραψε ότι ο μουσικός εισήλθε στο σπίτι συνοδευόμενος από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ η εν διαστάσει σύζυγός του είχε ανοίξει την πόρτα για να αεριστεί ο χώρος, και άρχισε να απευθύνεται προς εκείνη με έντονο τρόπο, μπροστά στα παιδιά.
«Υπήρξαν στιγμές που μιλούσε ήρεμα και άλλες που της έλεγε πράγματα που την τρόμαξαν», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι το περιστατικό αυτό ήταν καθοριστικό για την απόφαση της γυναίκας να απευθυνθεί στις Αρχές.
Όπως είπε η πρωτοβουλία για την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία αποτέλεσε «απότοκο του φόβου μιας γυναίκας» καθώς όπως υποστήριξε ήταν «επιβεβλημένο», σημειώνοντας πως την τελική κρίση για την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης θα την έχει ο αρμόδιος εισαγγελέας.
"Μέχρι τελευταία στιγμή επιχειρήθηκε εξωδικαστική λύση"
Στο πλαίσιο αυτό, όπως αποκάλυψε, στη σύζυγο του μουσικού έχει ήδη χορηγηθεί panic button, το οποίο έχει εγκατασταθεί στο κινητό της τηλέφωνο. «Δεν υπήρχε τίποτα άλλο να χωρίσει αυτή την οικογένεια», υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι μέχρι την τελευταία στιγμή επιχειρήθηκε εξωδικαστική λύση και διαμεσολάβηση, ακόμη και με συγγενικά πρόσωπα του μουσικού.
Απολογείται ενώπιον εισαγγελέα ο Άρης Μουγκοπέτρος
Υπενθυμίζεται πως στη σύλληψη του τραγουδιστή Άρη Μουγκοπέτρου προχώρησαν χθες οι αστυνομικές Αρχές στην Τρίπολη, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή απειλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καλλιτέχνης κρατείται στην Ασφάλεια Τριπόλεως και σήμερα, Παρασκευή (26.12), αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.
Σε πρώτο σχόλιό του στο MEGA, ο Άρης Μουγκοπέτρος δήλωσε: «Από τότε που σταμάτησα να δουλεύω λόγω της αναπηρίας μου, έχει αλλάξει όλη οικογενειακή μας κατάσταση. Επειδή δεν μπορώ να φέρω χρήματα στην οικογένειά μου. Ο μόνος στόχος είναι να δω τα παιδιά μου. Είναι Χριστούγεννα, ήθελα να δω τα παιδιά μου».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρώτο της μέλημα, όπως ανέφερε, είναι να επανασυνδεθεί με τα παιδιά της
Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram
Προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων ο επιχειρηματίας
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Συνελήφθη ο οδηγός καθώς και ο κηδεμόνας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν ευρήματα που να προκαλούν υποψίες για εγκληματική ενέργεια
Ο οδηγός της μηχανής παρέσυρε τη 16χρονη και την εγκατέλειψε στο σημείο
Η πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια επιφέρει βαρύτατες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού
Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Απριλίου 2026
Ζητούν τη διερεύνηση της πραγματικής ταυτότητας της γυναίκας που έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή
Μέχρι τώρα έχουν εξεταστεί συνολικά 426 εκτροφές
Αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν στο Περιστέρι
«Πήγα το παιδί μου στο νεκροταφείο και δεν το πήρα μαζί μου», δήλωσε συντετριμμένος
Τι υποστήριξε στις αρχές η ανήλικη
Στο μικροσκόπιο ο 66χρονος από την Πρέβεζα
Οι πρώτες πληροφορίες για το τι προκάλεσε τη φωτιά
Τα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν πρόκειται για μία απλή πτώση από τις σκάλες
Οι πρώτες πληροφορίες για το τι προκάλεσε τη φωτιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.