- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλεξανδρούπολη: Στη φυλακή η μητέρα του 3χρονου παιδιού που πέθανε από ασιτία
Η κατηγορία που τη βαρύνει είναι αυτή της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως με ενδεχόμενο δόλο
Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα του 3χρονου που πέθανε από ασιτία, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης
Προφυλακιστέα κρίθηκε η 23χρονη μητέρα του μικρού παιδιού που πέθανε από ασιτία σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, όπως μεταδίδει το e-evros.gr. Η κατηγορία που τη βαρύνει, είναι αυτή της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως, με ενδεχόμενο δόλο.
Η ίδια είχε μεταφέρει το παιδί στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό από μία μέρα νωρίτερα.
Εντωμεταξύ, άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι που έμενε η οικογένεια στην περιοχή Τέρμα Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Κυριακής (21/12) και προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές. Μάλιστα, ο παππούς του παιδιού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από ξυλοδαρμό.
Για τον λόγο αυτόν σήμερα υπήρχε αρκετή αστυνομική δύναμη στο Δικαστήριο, προκειμένου να αποφευχθεί νέο επεισόδιο.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος της κατηγορούμενης, το παιδί αντιμετώπιζε προβλήματα και η μητέρα του το είχε πάει και σε ψυχολόγο, ενώ προσπαθούσε να το φροντίσει όπως έπρεπε και το ίδιο έκανε και η υπόλοιπη οικογένειά της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, εξοπλισμός και οχήματα από την ΕΛ.ΑΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού
H έρευνα που αλλάζει όσα πιστεύαμε για τη γήρανση του εγκεφάλου και η προσωπική ιστορία ενός 96χρονου πατέρα
Τρεις αστυνομικοί χρειάστηκαν για να τον ακινητοποιήσουν
Η αποστασιοποίηση από την εργασία και η «καριέρα των ονείρων μας» που φαίνεται να απομακρύνεται
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών
Οι αλλαγές στη νομοθεσία διεθνώς αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για την ευθανασία, ενώ στην Ελλάδα το θέμα εξακολουθεί να μένει στο περιθώριο.
Γνωστός στις Αρχές ο δράστης
Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν
Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Συνεχίζει να καίγεται ο χώρος
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή εγκλωβισμένους
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα της
Το κορίτσι παρέλαβε το ΕΚΑΒ
Αποκόμιζαν τεράστια κέρδη μέσω εικονικών τιμολογίων, εταιρειών που πτώχευαν και εξαφανισμένων εμπόρων
Στη φυλακή οδηγείται ο 25χρονος μετά την απολογία του - Συνεχίζει τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική
Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς έγινε το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.