- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλεξανδρούπολη: Ξυλοκόπησαν άγρια τον παππού του 3χρονου που πέθανε από ασιτία
Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Αλεξανδρούπολη: Ξυλοκόπησαν άγρια τον παππού του 3χρονου που πέθανε από ασιτία
Την οργή του κόσμου είχε προκαλέσει το περιστατικό που ένα παιδί 3 ετών, μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης από ασιτία. Όμως κάποιοι στην περιοχή που έμενε το παιδάκι πήραν τον νόμο στα χέρια τους και χτύπησαν άγρια τον παππού του ενώ έκαναν «χαλάσματα» και το σπίτι του.
Οι εικόνες από το σπίτι της οικογένειας του 3χρονου παιδιού που πέθανε από ασιτία την περασμένη εβδομάδα, στη συνοικία Τέρμα Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, θυμίζουν σκηνές από πολεμική ταινία.
Το σπίτι είναι σχεδόν κατεστραμμένο. Υπάρχουν σπασμένα τζάμια, χαλασμένα έπιπλα και έντονα σημάδια βίας σε όλους τους χώρους. Την ίδια ώρα, ο παππούς του παιδιού νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, μετά από άγριο ξυλοδαρμό που, σύμφωνα με πληροφορίες του pameevro, δέχθηκε από ομάδα κατοίκων της περιοχής.
Στο επίκεντρο της τραγωδίας βρίσκεται ο θάνατος του 3χρονου αγοριού, το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από τη μητέρα του.
To παιδί ήταν για ημέρες απομονωμένο σε δωμάτιο χωρίς τροφή και νερό
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το παιδί πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από σοβαρό υποσιτισμό. Οι συνθήκες θανάτου ερευνώνται και περιλαμβάνουν πληροφορίες ότι το παιδί ήταν για ημέρες απομονωμένο σε δωμάτιο χωρίς τροφή και νερό.
Η 23χρονη μητέρα έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ καθοριστικές θεωρούνται οι καταθέσεις των παππούδων, αλλά και του πατέρα του παιδιού, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος σε φυλακή της Τουρκίας.
Οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν πόσο εκτεταμένη ήταν η παραμέληση και γιατί δεν υπήρξε έγκαιρη παρέμβαση πριν οδηγηθεί η κατάσταση σε έναν τραγικό θάνατο και μια γειτονιά στα όρια της έκρηξης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Παρά τις προσπάθειες των Αρχών, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε ήδη καταλήξει
Ο ανήλικος έχασε τον έλεγχο από λάθος χειρισμό και κατέληξε στο οδόστρωμα
Δείτε βίντεο από τις έρευνες των αρχών
Τα τρία παιδιά ζούσαν σε ένα σπίτι γεμάτο ακαθαρσίες
Το στοιχείο που έκανε τους κατοίκους να ενημερώσουν τις αρχές
Συνελήφθησαν δύο ανήλικες
«Ο Θεός του χάρισε καλή ψυχολογία μέχρι τώρα» προσθέτει ο πατέρας του 22χρονου
Χειροπέδες στους γονείς τους
Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας
Οι άγνωστοι διάλογοί του με την Αγγελική Νικολούλη - Έχει αλλάξει 26 διευθύνσεις για να χαθούν τα ίχνη του
Oι πρώτες εκτιμήσεις συγκλίνουν στην αυτοχειρία
Εντοπίστηκε ο ένας, αναζητείται ο δεύτερος αναβάτης
Έγκυος στο 7ο παιδί τους η γυναίκα
Ακαριαίος ο θάνατός της
Είχε χαθεί από τις 11 Μαΐου
«Ήταν λάθος δεν έπρεπε να γίνει εν ώρα υπηρεσίας» - Τι υποστήριξαν οι αστυνομικοί
«Δε θέλανε επαφές με κανέναν, δεν έβλεπα τα εγγόνια μου» λέει ο παππούς των παιδιών
Το συγκοινωνιακό ως ζήτημα αρχιτεκτονικής και δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.