- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Βασίλης Καλογήρου: Η ανάρτηση της μητέρας του μετά την τραγική κατάληξη στην εξαφάνισή του
Υπαινίσσεται ότι ο γιος της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας
Βασίλης Καλογήρου: Η μητέρα του υπαινίσσεται ότι ο γιος της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας - Η ανάρτησή της λίγες ώρες μετά την εύρεση του πτώματος σε λόφο του Τυρνάβου
Ότι ο γιος της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας υπαινίσσεται η Σοφία Καλογήρου, η εισαγγελέας μητέρα του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου που εντοπίστηκε νεκρός μετά ενάμιση μήνα ερευνών για τον εντοπισμό του. Η μητέρα του ήταν εκείνη που έφτασε στον λόφο του Τυρνάβου όπου εντοπίστηκε το πτώμα το μεσημέρι της Δευτέρας (17.2) και αναγνώρισε τα ρούχα που φορούσε ο άνδρας, αφού το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.
«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε. Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ. Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τί τέλος θα έχετε;», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου, Σοφία Καλογήρου, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του.
Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε. Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο...
Posted by Sofia Kalogirou on Monday, February 17, 2025
Σε προχωρημένη σήψη η σορός - Αναγνώρισε τα ρούχα η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου
Ο υπεύθυνος Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης μιλώντας για τον Βασίλη Καλογήρου υποστήριξε πως δεν θέλει να προδικάσει κάτι, αλλά πιστεύει «πως πιθανώς δεν είναι αυτοχειρία».
«Δυστυχώς, οι προσδοκίες μου να βρούμε τον Βασίλη ζωντανό διαψεύστηκαν. Μέχρι σήμερα το πρωί είχα την πεποίθηση ότι ο Βασίλης είναι κάπου ζωντανός. Εδώ και 3-4 μέρες τα σκυλιά τους γάβγιζαν διαρκώς, πήγαν οι κτηνοτρόφοι προς τα πάνω και εντόπισαν τη σορό», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Κουρούκλης.
«Προκύπτει ένα ερώτημα. Τα σκυλιά γάβγιζαν εδώ και 3-4 μέρες και ο Βασίλης έχει χαθεί από την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Όπως και να το κάνουμε είναι πολλές οι μέρες για να πούμε ότι εκεί υπάρχει μια σορός τόσο καιρό. Ένα περίεργο θέμα είναι το σημείο στο οποίο βρέθηκε.
Έχουμε ένα προηγούμενο με τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία αλλού ήταν και αλλού βρέθηκε. Είναι θέμα που θα το ερευνήσει ο ιατροδικαστής. Από την περιοχή του Τυρνάβου, εμείς και η αστυνομία δεν έχουμε δεχθεί κλήσεις για μαρτυρία ότι κάποιος τον είδε. Κάποιος θα τον δει. Υπάρχει μια πληροφορία ότι υπάρχει ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι. Θα το δει ο ιατροδικαστής για να μας πει αν προκύπτει από την πτώση ή αν έχει να κάνει με κάποια άλλη ενέργεια.
Δεν θέλω να πω κάτι που αύριο, μεθαύριο θα διαψευστεί, όλα δείχνουν ότι πιθανώς δεν είναι αυτοχειρία, αλλά θα περιμένουμε τον ιατροδικαστή», είπε ο υπεύθυνος του Silver Alert.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ταυτοποιηθεί από τη μητέρα του τα ρούχα του και τα γυαλιά που βρέθηκαν, και φαίνεται πως ανήκουν στον αγνοούμενο Βασίλη Καλογήρου. Ο Στέλιος Τσικριτζής, δήμαρχος Τυρνάβου, είπε πως το θέαμα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό καθώς το σώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.
Οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός και πριν από λίγα λεπτά αποχώρησαν, με τη μητέρα του να είναι σε τραγική κατάσταση και να φεύγει υποβασταζόμενη.
Συγγενής του 39χρονου προχώρησε σε μία τραγική διαπίστωση: «Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, το παιδί αυτό είναι. Έχει γίνει αναγνώριση από φωτογραφίες μόνο που στείλανε. Θα γίνει ιατροδικαστική έρευνα και θα βεβαιωθούμε. Έχει πάει η μητέρα του στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα μαζί με τους αστυνομικούς», είπε.Ο ίδιος υποστήριξε ότι: «Το σημείο που βρέθηκε δεν έχει καμία σχέση με τον ποταμό, είναι επάνω σε λόφο, επάνω σε μαντρί, εκεί το πήγανε το σώμα του παιδιού. Δεν πήγε το παιδί μόνο του εκεί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο γυναίκες φέρεται να μη φορούσαν ζώνη ασφαλείας
Οι τρεις ενέδρες και οι ξυλοδαρμοί
Ο θάνατος μπορεί να είναι σύντομος και απλός· η πορεία προς αυτόν όμως χρειάζεται τρυφερότητα, υποστήριξη και συντροφιά
Οι Αρχές των δικαστηρίων ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ
Φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα
«Του είπα ξέρω ότι τον φάγανε. Τον χτύπησαν!», είπε ο ψαράς
Έκτακτη διακοπή στην κεντρική αγορά της πόλης - Συνεργεία εργάζονται για αποκατάσταση
Τα ίχνη της χάθηκαν την Τετάρτη
Την εξύβριζαν συστηματικά
Οι επιβαρυντικοί παράγοντες κινδύνου
Εντείνονται οι κινητοποιήσεις - Αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για τη συνέχεια
Η σχέση των Ελλήνων πολιτών με την ιδιωτικότητα
Δύσκολη κατάσταση σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών
«Τα ύψη βροχής στη Δυτική Αττική εξηγούν τις πλημμύρες» εξηγεί ο Θ. Κολυδάς
Πλημμύρισαν σπίτια - Τι λέει ο δήμαρχος
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα σπίτια και εμπόδια σε δρόμους
Νωρίτερα είχε διακοπή η κυκλοφορία σε τμήμα της
Κλειστοί δρόμοι από τις κατολισθήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.