- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λάρισα: Υποβασταζόμενη έφυγε από το σημείο η εισαγγελέας μητέρα του Βασίλη Καλογήρου
«Το θέαμα ήταν αποκρουστικό» - Τι ερευνούν τώρα οι Αρχές
Λάρισα: Υποβασταζόμενη έφυγε από το σημείο η εισαγγελέας μητέρα του Βασίλη Καλογήρου - «Το θέαμα ήταν αποκρουστικό»
Τραγικός επίλογος φαίνεται πως γράφεται στην υπόθεση της εξαφάνισης του Βασίλη Καλογήρου που αγνοούνταν από τον περασμένο Δεκέμβριο με το πτώμα που εντοπίστηκε σήμερα (17.02)λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον Πηνειό ποταμό, στην περιοχή της Πέρα Χώρας Τυρνάβου στη Λάρισα από έναν κτηνοτρόφο να εικάζεται πως ανήκει στον 39χρονο.
Η σορός λόγω προχωρημένης σήψης δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί κι έτσι οι Αρχές θα προχωρήσουν στην εξέταση DNA για να ανακαλύψουν την ταυτότητα του νεκρού. Το μόνο άτομο που αγνοούνταν αυτή την περίοδο στην περιοχή ήταν ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου, με την αγωνία της οικογένειάς του «χτυπά» κόκκινο.
Τις προηγούμενες μέρες οι έρευνες στον Πηνειό και στα μοναστήρια της ευρύτερης περιοχής ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα. Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός απέχει 17 χιλιόμετρα από την περιοχή που είχαν χαθεί τα ίχνη του Βασίλη Καλογήρου, στις όχθες του Πηνειού.
Μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση, μπήκαν στο μικροσκόπιο μια σειρά από μαρτυρίες, με τις έρευνες στο ποτάμι και τη γύρω περιοχή, να μην δίνουν νέα στοιχεία.
Ταυτοποιήθηκαν τα ρούχα του - Ανήκουν στον Βασίλη Καλογήρου
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ταυτοποιηθεί τα ρούχα του και τα γυαλιά που βρέθηκαν, και φαίνεται πως ανήκουν στον αγνοούμενο Βασίλη Καλογήρου. Ο Στέλιος Τσικριτζής, δήμαρχος Τυρνάβου, είπε πως το θέαμα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό καθώς το σώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.
«Τα σκυλιά του κτηνοτρόφου είχαν μία περίεργη συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες. Ο δρόμος είναι δύσβατος. Μόνο με τα πόδια μπορεί να γίνει η πρόσβαση. Δεν υπάρχουν κάμερες σε αυτή τη περιοχή. Είναι ένας δρόμος που έχει άσφαλτο κοντά αλλά δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός και πριν από λίγα λεπτά αποχώρησαν, με τη μητέρα του να ελιναι σε τραγική κατάσταση και να φεύγει υποβασταζόμενη.
Στο MEGA μίλησε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. «Σωστά έχει αποκλειστεί ο χώρος και γίνεται αυτοψία. Τα προβλήματα είναι πολλά σε σορούς που είναι εκτεθειμένες. Αυτό που πρέπει να διακρίνουμε είναι να οι κακώσεις είναι προθανάτιες ή μεταθανάτιες. Όσο πιο προχωρημένη είναι σήψη τόσο πιο μεγάλη απόκλιση έχουμε. Ο ιατροδικαστής μπορεί να προσδιορίσει από τις κακώσεις αν έγινε στη συγκεκριμένη περιοχή ή με κάποιον τρόπο που δεν είναι συμβατός με το έδαφος της περιοχής».
«Φαίνεται πως είναι ο Βασίλης» είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης για τη σορό που βρέθηκε
Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττική, είπε πως η υπόθεση περιπλέκεται. «Αποκλείεται να είναι ατύχημα. Εκεί που βρέθηκε η σορός δεν υπάρχει κάποιος βράχος από τον οποίο μπορεί να έπεσε. Φαίνεται πως είναι ο Βασίλης. Στο σημείο βρέθηκαν 2 ιατροδικαστές. Αν είναι εγκληματική ενέργεια γιατί δεν εξαφάνισαν το πτώμα; Να δούμε αν πήγε μόνος του εκεί ή τον οδήγησαν. Οι ιατροδικαστές θα προσδιορίσουν τον χρόνο θανάτου και το σημείο θανάτου. Το θέαμα ήταν αποκρουστικό».
Η περιοχή που εντοπίστηκε η σορός παραμένει αποκλεισμένη και οι Αρχές αισιοδοξούν πως μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουν καταφέρουν να την ταυτοποιήσουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και έστειλε ένα ακόμη δυνατό μήνυμα
Ο 34χρονος δύτης ήταν επαγγελματίας πιλότος – κυβερνήτης της Πολιτικής Αεροπορίας
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε μεγάλο βάθος στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
Φαίνονται οι προσπάθειες που κάνει να βγει έξω από το «πηγάδι του διαβόλου»
Νεκρές μάνα και κόρη από την έκρηξη της σόμπας - Με σοβαρά εγκαύματα ο εγγονός
Σοβαρά εγκαύματα έχει υποστεί ο 39χρονος άνδρας
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα
Εξαιρετικά επικίνδυνο το σημείο
Συλλήψεις σε Ελλάδα και άλλες χώρες
Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές
«Δεν βλέπαμε και δεν ακούγαμε, μικροφωνικές εγκαταστάσεις δεν υπήρχαν» έχουν καταγγείλει συγγενείς θυμάτων
Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες που προκάλεσε ζημίες πολλών εκατομμυρίων στο Δημόσιο
Αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους
Του επιτρέπεται η ενασχόληση με πίνακες που έχουν πιστοποιητικό γνησιότητας
Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού
Ο Ταϊλανδός μπάτλερ καταζητείται μέχρι σήμερα από την Ιντερπόλ
Πιλότος της πολιτικής αεροπορίας ο αγνοούμενος - Είχε αδυναμία στη θάλασσα
«Υπήρχε ένα οικοσύστημα και εγώ ήμουν ο ξενιστής. Άρα έπρεπε να με αποβάλουν»
22 συλλήψεις για το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες
Τι λέει για τις συνθήκες διεξαγωγής και την αίθουσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.