- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας δολοφονήθηκε σε αιματηρή συμπλοκή - Πέταξαν τη σορό στον Λουδία
Πώς έγινε το φονικό
Δολοφονία στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, δύο δράστες ομολόγησαν ότι σκότωσαν έναν άνδρα και πέταξαν τη σορό στον Λουδία
Αιματηρή συμπλοκή με θύμα έναν άνδρα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν πολίτης ενημέρωσε αστυνομικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, που βρισκόταν σε υπηρεσία στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, ότι οι δύο γιοι του είχαν γίνει μάρτυρες σε φονικό λίγες ώρες νωρίτερα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα σε κατοικία, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέσπασε συμπλοκή, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να δεχθεί πυροβολισμό και να χάσει τη ζωή του. Ο ίδιος πολίτης κατήγγειλε ακόμη ότι οι εμπλεκόμενοι μετέφεραν τη σορό του θύματος σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Κατά την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι εντοπίστηκε ένας κάλυκας, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθησαν δύο άτομα, τα οποία φέρονται να ομολόγησαν ότι πέταξαν το πτώμα στον ποταμό Λουδία. Την έρευνα έχει αναλάβει η ΔΑΟΕ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ανατράπηκε η απόφαση για το ελαφρυντικό έπειτα από αναίρεση στον Άρειο Πάγο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της δόνησης
Οι δύο περιοχές που κινδυνεύουν και ο ρόλος του ΒΟΑΚ
Πότε ξεκινούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Στρατιωτικοί απεγκλώβισαν τους μαθητές
Το χρονικό της υπόθεσης
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Τα εντυπωσιακά δέντρα από την Καταλονία έφτασαν στη Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία του νέου Πάρκου Μνήμης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.