- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ταξί: Συνέχιση της απεργίας για δεύτερη ημέρα και αυτοκινητοπορεία στις 10:30 στην Αθήνα
Η ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής
Συνεχίζεται και σήμερα η πανελλαδική απεργία των αυτοκινητιστών ταξί
Συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου για δεύτερη ημέρα η πανελλαδική απεργία των αυτοκινητιστών ταξί, με συγκέντρωση στις 10:30 με τα ταξί στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών και Αντιγόνης, με μέτωπο προς τη Λεωφόρο Κηφισού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).
Το προωθούμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για το οποίο αντιδρά ο κλάδος, έχει εισαχθεί προς συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής.
Επίσης η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί, αναφέρει μεταξύ άλλων σε χθεσινή ανακοίνωσή της προς τα σωματεία – μέλη της: «Η ψήφιση θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα και την ημέρα που θα ανακοινωθεί θα υπάρξει οργάνωση και καθολική κάθοδος των Σωματείων όλης της χώρας στη Βουλή.
Η Πανελλαδική απεργία ισχύει έως τις 05:00 το πρωί, όμως στηρίζουμε και θα συνεχιστεί στην Αθήνα και αύριο. Τα υπόλοιπα Σωματεία θα ετοιμαστούμε για τις ημέρες της ψήφισης όπου θα υπάρξουν σύντομα νέες ανακοινώσεις.
Ο κλάδος είναι ανάστατος και δεν θα ηρεμήσει αν δεν δικαιωθεί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βάση της θα κλείσει από τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους
Κατασχέθηκαν πιστόλι, μαχαίρια, φυσίγγια και μπαλτάς μετά από έλεγχο αστυνομικών
Μήνυμα Αναστασιάδη για την τήρηση του νέου κανονισμού στις φοιτητικές εστίες και την ασφάλεια των υποδομών
Τι εξετάζουν οι Αρχές - Το Υπουργείο Άμυνας αναλαμβάνει τις έρευνες
Τριήμερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας
Έχει ανοίξει τρύπα στο οδόστρωμα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κρίσιμο χειρουργείο που έκανε
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Πότε έρχονται τα πρώτα 30άρια
Για δεκαετίες διηύθυνε τις πολιτιστικές σελίδες της Ελευθεροτυπίας
Ενοποιούνται οι αρχαιολογικοί χώροι στην πόλη της Θεσσαλονίκης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.