- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για τον καιρό των επόμενων ημερών και τις κακοκαιρίες που έρχονται
Ήπιος αναμένεται ο καιρός μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή (19.12), με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να κάνει λόγο για προοδευτική επιδείνωση.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη, η πρώτη διαταραχή του καιρού αναμένεται το Σαββατοκύριακο και θα επηρεάσει κυρίως τη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα, ανοίγοντας την «πόρτα» για περισσότερες κακοκαιρίες μέχρι το τέλος του χρόνου. Όπως επεσήμανε, στην αρχή τα χιόνια θα περιορίζονται σε μεγάλα υψόμετρα.
Σχετικά με τον καιρό την Πρωτοχρονιά, αναμένεται να επηρεαστούν και χαμηλότερα υψόμετρα, λόγω εισβολής ψυχρότερης αέριας μάζας. Πάντως, ο μετεωρολόγος σημείωσε ότι οι επόμενες ημέρες προμηνύονται με έντονη αστάθεια, με επαναλαμβανόμενες βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας.
Ο καιρός αύριο Τετάρτη
Γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και τοπικά στα νότια τους 19 βαθμούς Κελσίου. Παγετός κατά τόπους θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτες αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό στο σημείο όπου γυρίστηκε μία από τις πιο θρυλικές ταινίες της
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.