- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επεισόδια κατά τη διάρκεια της πορείας για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στο κέντρο της Αθήνας
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Επεισόδια κατά τη διάρκεια της πορείας για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στο κέντρο της Αθήνας
Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της πορείας για τη συμπλήρωση 17 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Τα επεισόδια στη πορεία για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ξεκίνησαν στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη, όταν ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να κατευθυνθεί προς το μνημείο στα Εξάρχεια. Οι αστυνομικές δυνάμεις ανέκοψαν την πορεία, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στα γύρω στενά.
Σύμφωνα με την αστυνομία, διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ και αντικείμενα προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Από τα επεισόδια η πορεία διακόπηκε και το πλήθος διασπάστηκε σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
Η ένταση συνεχίστηκε για ώρα στο εσωτερικό των Εξαρχείων, με οδοφράγματα και ρίψεις αντικειμένων. Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε δεκάδες προσαγωγές.
Λόγω των επεισοδίων, τέθηκαν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, ενώ κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ οι σταθμοί του μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα» παρέμειναν κλειστοί, με τους συρμούς να διέρχονται χωρίς στάση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.