- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Εκδηλώσεις μνήμης και πορεία στο κέντρο της Αθήνας
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Εκδηλώσεις μνήμης και πορεία στο κέντρο της Αθήνας
Δεκαεπτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα πυρά του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα, στα Εξάρχεια.
Από νωρίς το πρωί, πολίτες κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αφήνοντας λουλούδια και στεφάνια στη μνήμη του 15χρονου. Ανάμεσά τους και γονείς με μικρά παιδιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για την επέτειο.
Την ίδια ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία μνήμης με αφετηρία τα Προπύλαια, ενώ στις 21:00 έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη συγκέντρωση στο σημείο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.
Στο κέντρο της Αθήνας έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα ασφαλείας, με ισχυρή αστυνομική παρουσία. Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00, ενώ ισχύουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας.
Ειδικότερα, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ αναμένεται να κλείσουν και άλλοι δρόμοι στο κέντρο της πόλης, ανάλογα με την εξέλιξη των κινητοποιήσεων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 37 προσαγωγές, ενώ οι συλλήψεις ανέρχονται σε τρεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.