- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 35χρονο ψαροντουφεκά που χάθηκε στη θάλασσα στο Ρίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 35χρονο ψαροντουφεκά που χάθηκε στη θάλασσα στο Ρίο - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται για δεύτερη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ψαροντουφεκά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο στη θαλάσσια περιοχή Κάστρο - Ρίου.
Συνεχίζονται οι έρευνες - Πού τον αναζητούν οι αρχές
Η επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος επικεντρώνεται στο τμήμα κάτω από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, μεταξύ του Ρίου και του πρώτου πυλώνα, με τη συμμετοχή ομάδας δυτών που εξερευνά τον βυθό της περιοχής. Παράλληλα, περιπολικά οχήματα πραγματοποιούν ελέγχους κατά μήκος της ακτογραμμής, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί οποιοδήποτε ίχνος του αγνοούμενου.
Ο 35χρονος είχε αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για ψαροντούφεκο και έκτοτε δεν επικοινώνησε με κανέναν. Όταν δεν επέστρεψε μέχρι τις 8 το βράδυ, η μητέρα του, ανήσυχη, ειδοποίησε τις Αρχές, οδηγώντας στην έναρξη της επιχείρησης διάσωσης. Στην παραλία του Ρίου βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα, γεγονός που ενίσχυσε τους φόβους ότι πιθανόν να έχει σημειωθεί κάποιο ατύχημα.
Στην έρευνα συμμετέχουν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ιδιωτικό σκάφος, καταδυτικό συνεργείο και τρία περιπολικά οχήματα από ξηράς, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή παραπλέοντων πλοίων καθώς και τοπικών συλλόγων αλιέων και σκαφών αναψυχής. Παρά τις εκτεταμένες προσπάθειες και τις καλές καιρικές συνθήκες, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την τύχη του αγνοούμενου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.