- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μαίρη Χρονοπούλου: Στο ανθρωποκτονιών ο θάνατός της - «Τη σπρώξανε, έπεσε και χτύπησε», ισχυρίζεται ο δικηγόρος της
«Έχω αναλύσει και τον τρόπο που έπεσε, δεν υπάρχουν σκαλιά εκεί»
Μαίρη Χρονοπούλου: Στο ανθρωποκτονιών ο θάνατός της
Δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάζεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η ηθοποιός.
Το πρωί της Δευτέρας (29.09) η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέδωσε τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, ενώ μίλησε ζωντανά και ο φίλος και δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η ηθοποιός έχασε τη ζωή της διότι «την σπρώξανε, έπεσε και χτύπησε».
«Εμείς οι φίλοι της Μαίρης, που δεν μας αφήνει όλη αυτή η ιστορία να κοιμηθούμε, πρέπει να επιμείνουμε προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση», είπε αρχικά ο κύριος Χατζημιχάλης.
«Βλέπουμε με την πείρα μας, έχω 50 χρόνια δικηγόρος. Έχουν μιλήσει οι ιατροδικαστές. Αυτή η υπόθεση δεν είναι ατύχημα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι εγκληματική ενέργεια.
Δε φωτογραφίζω την οικιακή βοηθό. Εκείνο το οποίο συνέβη είναι ότι μεσολάβησε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που η Μαίρη έπεσε. Πιστεύουμε ότι δεν έπεσε μόνη της, τη σπρώξανε και έπεσε και χτύπησε. Μάλιστα έπεσε πάνω σε ένα χαλί. Δεν δικαιολογείται αυτό το πράγμα όπως έγινε. Έχω αναλύσει και τον τρόπο που έπεσε. Δεν υπάρχουν σκαλιά εκεί, ένα σκαλάκι υπάρχει. Κάποιοι μπήκανε, την χτύπησαν, της πήραν τα χρήματα και τα κοσμήματα», περιέγραψε στη συνέχεια.
«Η οικιακή βοηθός με τον άλλον τον φίλο της τη βρήκανε, αλλά δεν έχει βρεθεί περιέργως ούτε το νοσοκομειακό πώς έγινε, πώς χάθηκε το ματωμένο νυχτικό για να δούμε μέσω του DNA τι έγινε. Η ιατροδικαστική έκθεση είναι ελλιπής και η υπόθεση έχει πολλά κενά», δήλωσε ακόμα ο Δημήτρης Χατζημιχάλης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.