Ελλαδα

Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο ο θάνατος της ηθοποιού ήταν ατύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαίρη Χρονοπούλου
© NDP PHOTO

Mαίρη Χρονοπούλου: Παρέμβαση του εισαγγελέα για τον θάνατο της 

Προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, ξεκίνησε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από αίτημα του δικηγόρου της.

Ο προϊστάμενος πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος με αίτημα προς την Εισαγγελία ζητά τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο ο θάνατος της ηθοποιού ήταν ατύχημα, όπως αποδόθηκε, καθώς η Μαίρη Χρονοπούλου έφερε τραύμα στο κεφάλι, μετά από πτώση.

Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτηματικά

Ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου μιλώντας προ μηνών στην εκπομπή T-live επεσήμανε ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε η ηθοποιός, δημιουργούν προβληματισμούς. «Ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε κι έφυγε από τη ζωή. Οι συνθήκες που έγινε, έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς. Δεν είναι τόσο το νυχτικό, αλλά ο τρόπος και το σημείο που βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου. Δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό της. Δηλαδή βρέθηκε σε ένα χαλί. Όταν πέσει κάποιος σε ένα χαλί, δε χτυπάει τόσο δυνατά το κεφάλι του ώστε να δημιουργηθεί αυτό το τραύμα και το αιμάτωμα που επέφερε τον θάνατό της. Επίσης, όταν πέσει κάποιος από τα σκαλιά, συνήθως πέφτει μπροστά. Εδώ, είχαμε το εξής παράδοξο: ενώ υποτίθεται έπεσε από τα σκαλιά, το κεφάλι της βρέθηκε από τη μεριά προς τα σκαλιά ενώ θα έπρεπε να είναι τα πόδια της. Οι συνθήκες του τραυματισμού της είναι περίεργες».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η Αστυνομία κάλεσε δύο μάρτυρες για το τυπικό μέρος με το πιστοποιητικό της νεκροτομής και στη συνέχεια της αποτέφρωσης στη Ριτσώνα. «Θα πάνε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της που τη βρήκαν τραυματισμένη για να καταθέσουν και να πιστοποιήσουν ότι είναι εκείνη και στη συνέχεια εκτιμώ ότι θα ξεκινήσει μία διαδικασία διερεύνησης της όλης υπόθεσης και θα δοθούν απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά, όπως το θέμα του ασθενοφόρου, που δεν βρέθηκε από πού είναι. Είναι από το ΕΚΑΒ, είναι κάποια ιδιωτική εταιρία; Δεν βρέθηκε ακόμα, έτσι ώστε να ερωτηθούν και οι τραυματιοφορείς για το πώς βρήκαν τη Μαίρη Χρονοπούλου» σημείωσε ο κ. Χατζημιχάλης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ