- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρός χειριστής κλαρκ που εργαζόταν σε εργοστάσιο της Αταλάντης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Νεκρός χειριστής κλαρκ που εργαζόταν σε εργοστάσιο της Αταλάντης - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Θλίψη προκαλεί η τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Αταλάντη, όπου ένας 53χρονος εργαζόμενος έχασε τη ζωή του την ώρα που εκτελούσε τα καθήκοντά του σε εργοστάσιο της περιοχής. Ο άνδρας, που εργαζόταν ως χειριστής κλαρκ, βρέθηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τις Αρχές να ερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Στο σημείο έσπευσε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία έχει αναλάβει την προανάκριση, προκειμένου να διαλευκάνει πώς συνέβη το μοιραίο περιστατικό. Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους συναδέλφους του άτυχου άνδρα, που κάνουν λόγο για ακόμη ένα θύμα στη μακρά λίστα των εργατικών ατυχημάτων στη χώρα.
Με αφορμή το δυστύχημα, το Εργατουπαλληλικό Κέντρο εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα σε διερεύνηση των αιτίων και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.
Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, είναι αναγκαία η λήψη αυστηρότερων μέτρων, τόσο σε επίπεδο ελέγχων όσο και σε επίπεδο ποινών, ώστε να διασφαλίζεται η τήρηση των κανόνων υγείας και ασφάλειας σε όλους τους χώρους εργασίας. «Πρέπει να σταματήσει εδώ η μαύρη λίστα των εργατικών δυστυχημάτων», επισημαίνει το συνδικαλιστικό όργανο, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του 53χρονου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα μηχανήματα, με βάρος άνω των 150 τόνων το καθένα, κατέρρευσαν με ελεγχόμενο τρόπο
Ένα από τα πιο σπάνια είδη στον κόσμο
Φόρος τιμής στην προσφορά του στην επιστήμη και στην εκπαίδευση
Λόγω εκτέλεσης εργασιών
Σε ποιες στάσεις θα διατεθούν λεωφορεία
Έλεγχοι για «μαύρο χρήμα», περιουσίες και συγγενικά πρόσωπα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Aύξηση παρατηρείται μόνο στην περιφέρεια Κρήτης
Το χρονικό του συμβάντος
Παραμένει στο μικροσκόπιο άτομο του στενού περιβάλλοντος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιμένει ότι είναι αθώος
Η δημοσιογράφος υπέστη κάταγμα από έκρηξη εξωτερικής μονάδας κλιματισμού
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχει ταυτοποιηθεί σε τουλάχιστον 10 περιπτώσεις
Αυξάνονται οι εμφανίσεις στις ελληνικές θάλασσες το φετινό καλοκαίρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.