Φωτιά στην Αρχαία Νεμέα Κορινθίας: Δεν κινδυνεύει ο αρχαιολογικός χώρος σύμφωνα με την Πυροσβεστική
Καίγονται κυρίως αμπέλια και ελιές
Φωτιά στην Αρχαία Νεμέα Κορινθίας: Δεν κινδυνεύει ο αρχαιολογικός χώρος σύμφωνα με την Πυροσβεστική
Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στην Αρχαία Νεμέα Κορινθίας, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πυροσβεστική παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, ενώ φαίνεται πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τον αρχαιολογικό χώρο, κάτι που είχε ανησυχήσει στην αρχή τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης στην Κορινθία Κώστα Φρούσιο, η φωτιά στην ευρύτερη περιοχή, είναι χωρίς ενεργό μέτωπο.Θα υπάρξει επιφυλακή και δημιουργούνται αντιπυρικές ζώνες, για παν ενδεχόμενο με τον αέρα και τις αναζωπυρώσεις.
Η φωτιά καίει κυρίως έκταση με αμπέλια και ελιές, ενώ αυξήθηκαν οι επίγειες δυνάμεις και επιχειρούν για την κατάσβεσή της από 51 πυροσβέστες με 18 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ συνδράμουν πολλοί εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ. Από αέρος επιχειρούν 6 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
«Νέος κύκλος βροχών και καταιγίδων ξεκινάει από τη Δευτέρα»
Τα ραντεβού εξακολουθούν να είναι δυσεύρετα στις μεγάλες πόλεις
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ακόμη και παραδοσιακά «καλοκαιρινοί» προορισμοί παρουσιάζουν σημάδια επιμήκυνσης της σεζόν
Η νέα ανακοίνωση για τα επεισόδια
Η κατασκοπεία δεν είναι πια αυτή που ξέραμε από τα βιβλία και τον κινηματογράφο. Τώρα είναι αλλιώς. Λίγα πράγματα παραμένουν τα ίδια. Η αξία της πληροφορίας, οι γεωπολιτικές ισορροπίες, η στρατολόγηση.
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Έκανε συγκεκριμένες ερωτήσεις για το ιδιωτικό νησί
Ο σμήναρχος «έσπασε» και ομολόγησε στα πρώτα λεπτά της σύλληψής του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.