- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Στο Λαύριο 247 μετανάστες που διασώθηκαν νότια της Κρήτης
Με επιχείρηση του Λιμενικού μεταφέρθηκαν από τη Σούδα
Πλοίο του Λιμενικού μετέφερε 247 μετανάστες στο Λαύριο, που διασώθηκαν σε 5 επιχειρήσεις νότια της Κρήτης - Στην Αμυγδαλέζα οι 170.
Στο λιμάνι του Λαυρίου κατέπλευσε σήμερα το πρωί πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος μεταφέροντας 247 μετανάστες, που είχαν διασωθεί σε πέντε διαφορετικά περιστατικά έρευνας και διάσωσης σε θαλάσσιες περιοχές νοτίως της Κρήτης.
Η επιχείρηση διάσωσης μεταναστών πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και εντάσσεται στο πλαίσιο της συστηματικής αντιμετώπισης περιστατικών μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, από τους 247 διασωθέντες, οι 170 πρόκειται να μεταφερθούν εντός της ημέρας στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Αμυγδαλέζα Αττικής.
Οι υπόλοιποι 77 αλλοδαποί θα παραμείνουν προσωρινά στο λιμάνι του Λαυρίου, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαραίτητες προανακριτικές ενέργειες από τις αρμόδιες λιμενικές αρχές, με στόχο τη διαλεύκανση των συνθηκών διάσωσής τους και την ενδεχόμενη εμπλοκή διακινητών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.