Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο

Τι υποστηρίζει - Πού επικεντρώνεται η έρευνα της Πυροσβεστικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη άνδρας για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης - Φέρεται να ξέσπασε από θεριζοαλωνιστική - Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
Συνελήφθη άνδρας για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης © ΑΠΕ/ΜΠΕ/Ευάγγελος Μπουγιώτης

Συνελήφθη άνδρας για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης - Φέρεται να ξέσπασε από θεριζοαλωνιστική - Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Ένας άνδρας συνελήφθη από την πυροσβεστική για τη φωτιά στην περιοχή Μεσαίο του δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η φωτιά στο Ωραιόκαστρο φέρεται να ξέσπασε κατά την εκτέλεση εργασιών με θεριζοαλωνιστική μηχανή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, με εντολή της οποίας αφέθηκε ελεύθερος ενόψει διενέργειας προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να περιληφθεί στη δικογραφία η πραγματογνωμοσύνη της πυροσβεστικής.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αντιλήφθηκε τη φωτιά και έσπευσε να συνδράμει στην επιχείρηση κατάσβεσης. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY