- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
O άνδρας που ανέσυρε τα παιδιά από τον Άραχθο έκανε τατουάζ τα πρόσωπά τους
Είχε δηλώσει πως θα το κάνει για να τα έχει πάντα μαζί του
O άνδρας που ανέσυρε τα παιδιά από τον Άραχθο έκανε τατουάζ με το πρόσωπο και το όνομά τους
Ο Γκόγκα Λεβιάν έκανε ό,τι μπορούσε για να σώσει τα δύο παιδιά που παρασύρθηκαν στον Άραχθο, όμως το γεγονός ότι τα έβγαλε από το νερό δεν ήταν δυστυχώς αρκετό για να ζήσουν.
Ο άνδρας από την Αλβανία που βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη στα ορμητικά νερά του Άραχθου δήλωσε στο Mega ότι θα τα κάνει τατουάζ για να τα έχει πάντα στην καρδιά του, συμπληρώνοντας ότι δεν το έκανε για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα.
Και το έκανε πράξη, καθώς σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα TikTok, o Γκόγκα Λεβιάν δείχνει το πλέον ολοκληρωμένο τατουάζ του.
Στο τατουάζ αυτό, απεικονίζεται ο ίδιος με φτερά αγγέλου, να προσπαθεί να ανασύρει τα δύο παιδιά – τα οποία επίσης έχουν φτερά – κρατώντας τα στην αγκαλιά του. Κάτω από το κάθε αγόρι, αναγράφονται τα ονόματά τους, Νίσι και Σπύρος.
@lediangoga @Kns__tattooist Ευχαριστώ πολύ για το δώρο Φώτη
♬ πρωτότυπος ήχος - Ledian Goga
«Δεν το έκανα για την ελληνική υπηκοότητα»
«Με ενημέρωσαν ότι μου έδωσαν ελληνική υπηκοότητα. Ο κ. υπουργός με πήρε εχθές τηλέφωνο "σε περιμένω στο γραφείο να σε αγκαλιάσω, να σε χαιρετίσω και να πιούμε έναν καφέ" και να μου δώσει την υπηκοότητα», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το τι σημαίνει αυτό για τον ίδιο: «Ήρθα 17 χρόνων και είμαι 41. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα μου, πώς να σου πω τώρα, που αγαπάω και δεν έχω πάει πουθενά ούτε Ιταλία. Έχω μεγαλώσει εδώ, τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.
Ήμουν με χαρτιά και χωρίς χαρτιά τα 20 χρόνια. Εγώ δεν το έκανα για την υπηκοότητα. Ευχαριστώ που θα δώσουν σε όλη την οικογένεια ταυτότητες αλλά εγώ σκέφτηκα τη στιγμή που μπήκα πως μέσα ήταν το παιδί μου. Ήθελα να το βγάλω όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Και ευχαριστώ όλο τον κόσμο, με έχει πάρει τηλέφωνο όλη η Ελλάδα, υπουργοί, όσοι είδαν τον αριθμό μου με έχουν πάρει τηλέφωνο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.