- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Συνελήφθη 39χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά τριών Κρητικών στο Γκάζι το 2023
Τους είχε πυροβολήσει και τραπεί σε φυγή
Συνελήφθη 39χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά τριών Κρητικών στο Γκάζι το 2023
Συνελήφθη ένας 39χρονος άνδρας για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά τριών Κρητικών στο Γκάζι το 2023.
Ο 39χρονος αναζητείτο από τις Αρχές από τον Δεκέμβριο του 2023, όταν και μετά από διαπληκτισμό πυροβόλησε τρεις άνδρες οι οποίοι γιόρταζαν σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής μπάτσελορ πάρτι.
Μετά το συμβάν, είχε κριθεί προφυλακιστέος ο 33χρονος, ο οποίος κατηγορήθηκε ως συνεργός στους πυροβολισμούς, που είχαν ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός 33χρονου άνδρα από την Κρήτη και τον ελαφρύτερο τραυματισμό άλλων δύο νεαρών. Ο κατηγορούμενος παραδόθηκε στις αρχές και κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονιας με δόλο κατά συρροή.
Προανακριτικά έχει δηλώσει ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξη όπλου στο όχημα και ότι όλα ξεκίνησαν από αντίδραση, διότι προηγουμένως είχε δεχθεί μία υβριστική επίθεση από κάποιον εκ των παρευρισκομένων στο σημείο και χαστούκισε ένα από τα θύματα της επίθεσης. Μέχρι και σήμερα αναζητείτο από τις Αρχές ο 39χρονος οδηγός που «άνοιξε» πυρ, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονιας με δόλο και κατά συρροη, οπλοφορια και οπλοχρησία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.