- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Κατέρρευσε η οροφή σε νηπιαγωγείο στο Γραμματικό λίγη ώρα μετά το σχόλασμα
Λίγη ώρα μετά το σχόλασμα καταγράφηκε η κατάρρευση ψευδοροφής σε αίθουσα νηπιαγωγείου στο Γραμματικό, το οποίο στεγάζεται κάτω από τις εξέδρες γηπέδου.
Η αντιπολίτευση του Δήμου Μαραθώνα καταγγέλλει ότι το κτήριο του νηπιαγωγείου στο Γραμματικό είναι ακατάλληλο για τη φιλοξενία παιδιών και έχει ελλιπή νομιμοποιητικά έγγραφα. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Αριστείδης Παπουτσής, υποστήριξε ότι εδώ και μήνες ζητούν επίσημα τα απαραίτητα έγγραφα από τον Δήμο, χωρίς όμως να τα έχουν λάβει ακόμη. Η παράταξή του «Εμείς-Μαραθώνας» απέστειλε επιστολή στο γραφείο του Πρωθυπουργού και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, ζητώντας άμεσο έλεγχο της καταλληλότητας του χώρου.
«Θα αποδοθούν ευθύνες όπου χρειάζεται» λέει ο δήμαρχος Μαραθώνα
Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, σε ανάρτησή του στο Facebook εκφράζει τη λύπη και την ανησυχία του για το περιστατικό. «Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται ψυχραιμία και συνεργασία για να επιλυθούν τα προβλήματα και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου χρειάζεται. Σε καμία περίπτωση δεν το αντιμετωπίζουμε σαν ένα μικρό πρόβλημα, αντιθέτως από την πρώτη στιγμή βρέθηκα στο σχολείο και κίνησα τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν».
Θέλω να εκφράσω την λύπη μου και την μεγάλη ανησυχία για το περιστατικό στο Νηπιαγωγείο του Γραμματικού. Σε καμία...
Posted by Στέργιος Τσίρκας on Friday, October 4, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
«Κάνουμε τις μετακινήσεις ασφαλέστερες» σημειώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Δείτε τις εικόνες από το σημερινό tour του στους δρόμους της πόλης
«Σε ουδένα επέτρεψα να μου υποδείξει τι θα έπρεπε να γράψω ή να μη γράψω», δηλώνει στο τελευταίο του άρθρο
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση
Άσπρη μέρα σήμερα σε μεγάλο υψόμετρο
H δίκη, οι ποινές, η αυτοκτονία Σφηνιά και οι καταγγελίες λίγο πριν το δυστύχημα
Ένα διεθνές συνέδριο 63 ομιλητών από 23 χώρες, 1-4 Οκτωβρίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου
Τι ώρα ξεκινά η συναυλία και ποιους θα δούμε στο pre show
Έρευνα για τα οικονομικά των δύο γιατρών
Αναλυτική πρόγνωση - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.