Ελλαδα

Ελένη Γερασιμίδου: Προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ η κόρη και ο σύζυγός της

Η ανάρτηση της κόρης της στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Γερασιμίδου: Προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ η κόρη και ο σύζυγος
Η Ελένη Γερασιμίδου © NDPPHOTO

Ελένη Γερασιμίδου: Προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ η κόρη και ο σύζυγος - Η ανάρτηση της κόρης της

Στη ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής) προσήχθησαν νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο σύζυγος και η κόρη της ηθοποιού, Ελένης Γερασιμίδου. Ο λόγος ήταν ότι ύψωσαν μια παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό τους.

Η κόρη της, η Αγγελική Ξένου «ξέσπασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ανάρτησή της γράφοντας μεταξύ άλλων πως «Πριν λίγο βγήκαμε με τον πατέρα μου από τη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων μας πήραν επειδή υψώσαμε την παλαιστινιακή σημαία περνώντας από την πρεσβεία του Ισραήλ».

Η ανάρτηση της Αγγελικής Ξένου στο Facebook

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΠΕΦΤΕΙ
Εμείς βέβαια δεν πετάξαμε καμία πέτρα.. απλώς μια σημαία υψωσαμε...
Πριν λίγο βγήκαμε με τον πατέρα μου από τη ΓΑΔΑ.. για εξακρίβωση στοιχείων μας πήραν επειδή υψωσαμε την παλαιστινιακή σημαία περνώντας από την πρεσβεία του Ισραήλ... Εκεί βρεθήκαμε με άλλους 20 περίπου νεαρούς Παλαιστηνιους και Παλαιστηνιες. Μόλις μας είδαν με τις μαντηλες τα μάτια τους φωτίστηκαν και μας καλωσόρισαν με τη μοναδική εγκάρδια διεθνιστική Αλληλεγγύη.
Το να υψώνουμε τη σημαία της Παλαιστίνης είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως συμβολική πράξη αντίστασης και αλληλεγγύης σ ένα λαό που υποφέρει πάνω από 70 χρόνια απο την κατοχή του κράτους Δολοφόνου του Ισραήλ. Εμείς δεν είμαστε ήρωες, ήρωας είναι ο Παλαιστηνιακος λαός και στο πλευρό του θα στεκόμαστε μέχρι να λευτερωθει.
Διαβάστε το εξαιρετικό ποίημα του συναγωνιστή Βαλσάμη.. Ακόμα μια πέτρα πέφτει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ