- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξυπόλητοι ή με σακούλες στα πόδια μπήκαν σε πλοίο στην Τήνο οι επιβάτες λόγω κυμάτων
Τα κύματα πλημμύρισαν το λιμάνι
Κακοκαιρία: Στην Τήνο επιβάτες μπήκαν στο πλοίο ξυπόλητοι ή με σακούλες στα πόδια
Ξυπόλητοι ή με σακούλες στα πόδια μπήκαν στο πλοίο που βρισκόταν στο λιμάνι της Τήνου οι επιβάτες, αφού τα κύματα είχαν πλημμυρίσει το λιμάνι του νησιού, βρέχοντάς τους τα παπούτσια. Κάποιοι επέλεξαν να τα βγάλουν για να μπορέσουν να τα φορέσουν στεγνά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ενώ άλλοι προμηθεύτηκαν πλαστικές σακούλες προκειμένου να μπορέσουν να επιβιβαστούν χωρίς να βρέξουν τόσο τα παπούτσια και τα ρούχα τους, όσο και τα πόδια τους.
Όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, σε πολλά λιμάνια οι καπετάνιοι δυσκολεύτηκαν να δέσουν στα λιμάνια. Έτσι και ο καπετάνιος του πλοίου που έδωσε μάχη για να δέσει στο λιμάνι της Τήνου. Το μεσημέρι του Σαββάτου (4.11) στο λιμάνι της Τήνου και ενώ έπνεαν άνεμοι 8 μποφόρ, κατά την αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών δημιουργήθηκαν οι εικόνες που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Σήμερα, αρκετά ήταν τα δρομολόγια που δεν έγιναν λόγω των ισχυρών ανέμων. Μέχρι και αυτήν την ώρα, σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε ορισμένα λιμάνια της χώρας, λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.
Κανονικά αναμένεται να εκτελεστούντα βραδινά δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονταν μόνο από πλοία κλειστού τύπου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικούς
Νέοι, ασφαλείς και προσβάσιμοι χώροι παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στις γειτονιές της Αθήνας
Ο βίος και τα μαρτύρια του Αγίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Έρχονται πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.