Ελλαδα

«Ουρές» χιλιομέτρων σε Κηφισό και Αττική Οδό

Σε ποιους δρόμους καταγράφονται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στην είσοδο της Αττικής Οδού
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στο κόκκινο οι δρόμοι της Αττικής το πρωί της Τρίτης (31/10)

Μποτιλιάρισμα υπάρχει λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης (31/10) στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο ανά τμήματα από τη Γέφυρα Μεταμόρφωσης έως την Παραλιακή.

Χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται στο μεγαλύτερο τμήμα της Παραλιακής, στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος του παλαιού αεροδρομίου έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

«Φρακαρισμένη» είναι η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι προς Λίμνη Κουμουνδούρου, ενώ μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

kinisi

Προβλήματα υπάρχουν και στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι έως και την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από το ΟΑΚΑ μέχρι την Πανόρμου. Παρόμοια είναι η κατάσταση στην άνοδο από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι την Αγία Βαρβάρα.

Στο «κόκκινο» είναι η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού.

Με δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη, στην Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Φιλολάου και στην Υμηττού.

Επιπλέον, μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Λεωφόρο Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου και προς την Καποδιστρίου.  

Προβλήματα υπάρχουν στην Καποδιστρίου από Νέα Ιωνία έως την Λ.Κηφισίας.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Φυλής έως τον κόμβο Πεντέλης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής και Λεωφόρος Δημοκρατίας).

Τέλος, κλειστό είναι τμήμα της Λεωφόρου Δημοκρατίας στην άνοδο προς την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Δήμο λόγω θρησκευτικού πανηγυριού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ