- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σαρωτικοί έλεγχοι σε 37 συνδέσμους οπαδών στην Αττική
Στο πλαίσιο καταπολέμησης της οπαδικής βίας
ΕΛΑΣ: Σαρωτικοί έλεγχοι σε 37 συνδέσμους οπαδών στην Αττική - Στο πλαίσιο καταπολέμησης της οπαδικής βίας
Σε μπαράζ ελέγχων σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ομάδων προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο της εντατικής υλοποίησης πολυεπίπεδης δράσης κατά της βίας με αθλητικό υπόβαθρο.
Συγκεκριμένα, το διάστημα από 1 έως 4 Σεπτεμβρίου 2023, διενεργήθηκαν έρευνες σε 37 γραφεία συνδέσμων οπαδών ομάδων στην Αττική (Αθήνα, Ζωγράφου, Πετράλωνα, Πατήσια, Περιστέρι, Καματερό, Καλλιθέα, Παγκράτι, Γκύζη, Γαλάτσι, Κυψέλη, Νέα Ιωνία, 'Αγιο Παντελεήμονα, Πετρούπολη, 'Ανω Λιόσια, Πειραιά, Πέραμα, Κερατσίνι, Νίκαια, Καμίνια, Εξάρχεια, Χολαργό, Μαρούσι, Γλυκά Νερά, Μέγαρα, Ασπρόπυργο, Αιγάλεω, Μαρκόπουλο και Ωρωπό), παρουσία δικαστικών εκπροσώπων.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βρέθηκε και κατασχέθηκε αριθμός κροτίδων, ενώ διαπιστώθηκε ότι γραφείο συνδέσμου λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή.
Παράλληλα, για 9 χώρους έχει παύσει η λειτουργία τους ως σύνδεσμοι - εντευκτήρια (όμως οι 7 εξακολουθούν να φέρουν τα διακριτικά ομάδων), οπότε κινήθηκαν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών, ώστε να προβούν στην αποκατάσταση των προσόψεων των κτιρίων. Για τους υπόλοιπους χώρους ελέγχεται η νομιμότητα της λειτουργίας τους.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση η ΕΛΑΣ, «θα συνεχίσει προς την κατεύθυνση αυτή, εντατικοποιώντας τους ελέγχους και δρώντας προληπτικά και κατασταλτικά, τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων, όσο και μακριά από αυτούς».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της AKFA
Παράταση στη Γραμμή 1 του Μετρό για την εξυπηρέτηση των θεατών
Ο υπάλληλος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Είχε καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση
Χειροπέδες σε 39χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί
Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες, 8 οχήματα και 2 αεροσκάφη
Σε απόλυτους αριθμούς, τις μεγαλύτερες αυξήσεις παρουσίασαν η Πελοπόννησος, η Αν. Μακεδονία και Θράκη και η Θεσσαλία
Το νέο εγχείρημα δεν εστιάζει μόνο στις υποδομές, αλλά και στην ανθρώπινη διάσταση της κλιματικής προετοιμασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση της ομάδας «Αρχέλων»
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο επίκεντρο υπάλληλος του ιατρείου
Νέες αποκαλύψεις και καταγγελίες που έρχονται στο φως
Πότε θα είναι η τελευταία φορά που θα έχουμε χειμερινή ώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.