- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Πέθανε ο 48χρονος πατέρας που προσπάθησε να σώσει το γιο του στο Λαγονήσι
Ο άνδρας δεν ήξερε κολύμπι
Λαγονήσι: Πέθανε ο 48χρονος πατέρας που προσπάθησε να σώσει το γιο του από πνιγμό
Πέθανε τελικά ο 48χρονος πατέρας που προσπάθησε να σώσει στο Λαγονήσι το γιο του.
Ο 48χρονος βούτηξε στο νερό αλλά κάποια στιγμή άρχισε να βουλιάζει με αποτέλεσμα οι λουόμενοι στην Ακτή να καλέσουν σε βοήθεια. Στο σημείο έπλεε ένα ιδιωτικό, φουσκωτό σκάφος με 4 επιβάτες, οι οποίοι περισυνέλεξαν τόσο τον ίδιο όσο και το 8χρονο παιδί.
Για περισσότερο από μισή ώρα, οι επιβάτες του σκάφους μαζί με 2 ναυαγοσώστες από τη διπλανή παραλία έκαναν ΚΑΡΠΑ στον 48χρονο προκειμένου να τον επαναφέρουν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος πατέρας δεν γνώριζε κολύμπι και γι' αυτό βούλιαξε στο σημείο που η θάλασσα βαθαίνει.
O 48χρονος νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου διακομίσθηκε χωρίς σφυγμό. Παρόλο που δεν εφημέρευε το νοσοκομείο ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο επειγόντων περιστατικών και έγιναν προσπάθειες των γιατρών για ανάνηψη οι οποίος αρχικά είχαν αποτέλεσμα.
H κατάσταση του ήταν εξ αρχής εξαιρετικά κρίσιμη και ασταθής και έτσι δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα χαρακτηριστικά που το ανέδειξαν κορυφαίο μπισκότο
Το προφίλ των υποψηφίων και οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων
Τα κοινά χαρακτηριστικά των επιθέσεων - Τι ανέφερε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της
Οι ανακοινώσεις των σωματείων
Οι έρευνες των ενώσεων κι η πραγματικότητα της αγοράς των Χριστουγέννων
Τα ΚΤΕΛ ως ζωτικός συμβολισμός μίας κινούμενης ζωής
Στο πλευρό τους το μπλόκο της Νίκαιας
Οι χάρτες που δημοσίευσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Ενισχύονται τα μπλόκα μετά το «όχι» στην κυβέρνηση
Οι πρώτες πληροφορίες
Μια μεγάλη συζήτηση για τη γλώσσα, την τέχνη, την εξουσία και την πολιτική επιστήμη στην Ελλάδα
Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.