- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι έδειξε η νεκροψία για τον 11χρονο γιο του Οδυσσέα Σταμούλη που πνίγηκε στους Φούρνους
Θλίψη σε όλο το νησί για τον θάνατο του άτυχου αγοριού
Οδυσσέας Σταμούλης: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στον 11χρονο γιο του - Τι δείχνουν τα ευρήματα
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής στον 11χρονο Χρήστο, γιο του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, που έχασε τη ζωή του στις Φούρνους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΡΤ, οι απαιτούμενες εξετάσεις έδειξαν ότι ο θάνατος του αγοριού προήλθε από πνιγμό.
Θα γίνουν επίσης και τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή θα σταλεί στις αρμόδιες αρχές.
Όπως αναφέρει η κρατική τηλεόραση, δεν επιβεβαιώνεται τελικά ότι υπήρχαν δίχτυα στο σημείο που βρέθηκε το άτυχο παιδί, παρά μόνο μια σημαδούρα με σχοινί.
Η σορός του 11χρόνου έχει μεταφερθεί από το Νοσοκομείο της Σάμου προκειμένου να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.
Συγκλονισμένος ο δήμαρχος Φούρνων
Το νησί είναι βυθισμένο στο πένθος και με απόφαση του Δήμου έχουν αναβληθεί όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις.
«Η μητέρα του με ενημέρωσε γύρω στις 5:30 το απόγευμα, γιατί ήμουνα με το πυροσβεστικό λόγω του υψηλού κινδύνου, ότι από τις 2 το μεσημέρι έχουν χάσει και δεν μπορούν να βρουν τον Χρήστο. Κατευθείαν ενημερώθηκαν και οι υπηρεσίες. Βγήκαν και οι εθελοντές έξω, όλο το χωριό, όλο το νησί έψαχνε, δυστυχώς δεν βρήκαμε τίποτα. Μετά, μια ομάδα εθελοντών έπεσε στη θάλασσα μέχρι που βρήκαν το άψυχο κορμάκι του Χρήστου μας νεκρό, πνιγμένο. Δεν ισχύουν αυτά που λέγονται για τα δίχτυα. Το παιδί βρέθηκε κοντά σε μια σημαδούρα, με την οποία έχουμε οριοθετήσει την παραλία για να μην μπαίνουν μέσα στο δίαυλο του αλιευτικού και βρέθηκε εκεί πάνω. Η σημαδούρα είναι 50 μέτρα από την παραλία. Η παραλία αυτή είναι πολυσύχναστη», περιέγραψε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Φούρνων, Δημήτρης Καρύδης.
Ο δήμαρχος εξήγησε ότι: «Δεν υπάρχει ναυαγοσώστης γιατί δεν είναι οργανωμένη παραλία για να μπορέσω και εγώ να διεκδικήσω ναυαγοσώστη. Είναι μια παραλία η οποία είναι πολυσύχναστη. Όλος ο κόσμος πάει εκεί για μπάνιο. Δυστυχώς, κανένας δεν πήρε χαμπάρι τι είχε συμβεί στον Χρήστο μας».
«Εκλήθην στο σημείο και κατά την άφιξη μου διαπίστωσα τον θάνατο του παιδιού το οποίο ήταν άσφυγμο και μεταφέρθηκε στο ιατρείο μου για τη διαπίστωση του θανάτου και για να ακολουθήσουν όλες οι διαδικασίες», δήλωσε ένας από τους γιατρούς που παρέλαβε το άψυχο σώμα του παιδιού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις
Η διαδικασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 09:00
Σηκώθηκαν εναέρια μέσα - Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Περιορισμοί σε Κασσάνδρα, Σιθωνία και Αριστοτέλη τη Δευτέρα - Πρόστιμο 300 ευρώ στους παραβάτες
Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με τη συνδρομή υδροφόρων του Δήμου
Σε πλήρη επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός - Σύγκληση συντονιστικών οργάνων σε Δήμους και Περιφέρειες
Σε εξέλιξη οι προσπάθειες κατάσβεσης από επίγειες και εναέριες δυνάμεις με τη συνδρομή του Δήμου
Σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός - Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας περιγράφει τις ακραίες συνθήκες των τελευταίων ημερών και τα επόμενα βήματα
Περιοριστικά μέτρα ασφαλείας σε ακτίνα 100 μέτρων επέβαλε το Λιμεναρχείο μέχρι νεωτέρας
Ταχεία επέμβαση της Πυροσβεστικής με τη συνδρομή drone και του Δήμου Αριστοτέλη
Σε υψηλά επίπεδα η κίνηση στο λιμάνι - 81 δρομολόγια προγραμματισμένα για σήμερα
Σε πλήρη κινητοποίηση τίθεται ο Εθνικός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας
Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες - Ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο
Πότε θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι
«Κλείνει» ο Λόφος Φινόπουλου από σήμερα τα μεσάνυχτα
Πιθανή παρουσία θραυσμάτων γυαλιού
Red Code για φωτιές στην Αττικοβοιωτία κι άλλες 14 περιοχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.